make up

Kaj se bi lahko zgodilo, če bi se nehali ličiti?

Kaj imamo punce najraje pri vikendih? Razen tega, da lahko dlje spimo in si pogledamo vse epizode serij, ki smo jih zamudile? To, da ni potrebe po nanašanju ličil. Kaj pa, če to rutino podaljšamo za kak teden ali več? Kaj bi se lahko zgodilo, če se popolnoma nehamo ličiti? Brez skrbi, samo dobre stvari!

So to najbolj bizarne obrvi?

To, kar se je zgodilo z modo osemdesetih, se je zgodilo tudi z obrvmi devetdesetih! Zvezdnice, ki jih danes krasijo tudi goste in lepe obrvi, ki so postale hit zaradi Care Delevingne, so nekoč nosile veliko bolj neposrečene obrvi! Se še spomnite tega lepotnega trenda?

Triki za lepe in zapeljive ustnice

Triki za lepe in zapeljive ustnice so, čeprav se jih vse preredko poslužimo, po navadi zelo preprosti. Poznavanje šestnajstih preprostih postopkov, vam bo pomagalo, da vaše ustnice naličite kot še nikoli do sedaj. Ne glede na to ali iščete trik za popoln nude makeup ali pa si želite doseči zapeljiv look krvavo rdečih ustnic, boste na spodnjem seznamu gotovo našli kakšno idejo, kako doseči popolnejši videz vaših ustnic.

Zakaj je pomembno, da poskrbimo za piling ustnic?

Zaradi vročega vremena in suhega zraka se lahko naše ustnice izsušijo. Ker imajo naše ustnice tanjšo plast kože kot pa preostanek našega telesa, zelo hitro izgubijo vlago. K lepšim ustnicam vsekakor pripomore balzam za ustnice, ki med drugim lajša tudi njihovo razpokanost, vsekakor pa je potrebno zagotovi tudi redni piling ustnic. V nasprotnem primeru ne bo moteča le šminka na razpokanih ustnicah.

Kako se naličiti s črtalom za oči

Dobro ličenje zahteva veliko znanja, truda, potrpljenja in vaje. Dobro premišljen in izveden makeup lahko popolnoma spremeni vaš videz in izpostavi vaše najlepše poteze. Oči so ogledalo duše in največji vir pozornosti našega obraza. Znanje, kako se naličiti s črtalom za oči, je tako še toliko bolj pomembno. Preberite si pet različnih stilov nanašanja eyelinerja.

Make up trendi pomlad/poletje 2016 za brezhiben videz

Ličenje je umetnost, ki ženskam pomaga, da poudarijo svojo naravno lepoto. Ličila tako dodajo lesk v očeh, naredijo ustnice polnejše ter ličnice bolj izrazite. Make-up je postal sestavni del življenjskega sloga mnogih žensk, a trendi ličenja se spreminjajo z vsako novo sezono, vsem spremembam pa je težko slediti. Tukaj je nekaj najlepših trendov za letošnjo pomlad in poletje, ki bodo poskrbeli za brezhiben videz. Moto letošnje sezone je "Ne bojte se eksperimentiranja!".