Katerih 5 življenjskih situacij žensko le še polepša? Si jih sama že doživela?

Pred dvema letoma so britanski znanstveniki pripravili raziskavo o ženski lepoti. Več kot 70 odstotkov moških je takrat pojasnilo, da jim je pri ženskah najpomembnejša samozavest. Ta pa prihaja z leti. Ko pozabimo na komplekse in se sprejmemo takšne, kot smo. Takrat, ko smo končno zadovoljne v svoji koži.

Lepota pride po rojstvu prvega otroka.

Po rojstvu otroka ženska sije od znotraj. To je zelo težko razložiti, a zdi se, kot da pozna skrivnost. Nekaj, kar je znano le njej. In ta sijaj jo naredi nepremagljivo.

Lepota pride po večjem razočaranju.

Ženske, ki so v življenju doživele večjo krizo in se pobrale, imajo v očeh neko globino, modrost. Niso več površne, vse pazljivo opazujejo in postanejo skrivnostne.

Lepota pride, ko spozna pravega.

Ko žensko ljubi tisti pravi moški, se to opazi tudi na njej. Ljubljena ženska je najlepša na svetu. Ko namreč postane samozavestna, lahko osvoji svet.

Lepota pride, ko začne ljubiti samo sebe.

To je prava ljubezen, veščina, ki se pridobi šele z leti in hkrati najpomembnejše znanje v življenju ženske. Poslušajmo sebe, poslušajmo svoje telo. Brez ljubezni do sebe nikoli ne bomo srečne.

[su_button url=”https://citymagazine.si/clanek/to-vprasanje-se-zenskam-nikoli-ne-postavi-besede-ki-bolijo-najbolj-na-svetu/” target=”blank” style=”flat” background=”#438d47″ size=”7″ wide=”yes” center=”yes” radius=”0″ icon=”icon: hand-o-right” text_shadow=”0px 0px 0px #000000″]Tega vprašanja se ženskam nikoli ne postavi! To so namreč besede, ki bolijo najbolj na svetu![/su_button]

Lepota pride, ko se ženska umiri.

Takšna ženska izžareva mir in samozadostnost. Občudujemo jo. Lepote ni v jezi, v besu … Mirne ženske in ženske v ravnovesju so vedno videti prelepe.