Če vprašate moške in ženske, kako je videti popolna ženska, boste dobili dva različna odgovora. Enako velja za moške. Pri britanskem podjetju Blubella, ki izdeluje spodnje perilo, pižame in spolne pripomočke, so naredili raziskavo in tako dobili popolno žensko in popolnega moškega.

V raziskavi, ki so jo izvedli pri podjetju Blubella so zajeli 500 moških in 500 žensk. Rezultati so pokazali, da je dojemanje popolnosti pri obeh spolih precej drugačno.

Popolna ženska je glede na ženske zelo vitka, ima lase vojvodinje Kate, obraz Care Delevingne, prsi Jennifer Aniston, trebušček Gwyneth Paltrow, boke Emme Watson in noge Elle Macpherson.

Popolna ženska glede na ženske

Popolna ženska glede na ženske

Ko pa so o popolni ženski povprašali moške, so se ti odločili za nekoliko bolj ‘oblinasto’ verzijo. Popolna ženska ima za moške obraz Megan Fox, lase Scarlett Johanson, trebušček Michelle Keegan, boke Kelly Brook in noge Rosie Huntington-Whiteley.

Popolna ženska glede na moške

Popolna ženska glede na moške

A tudi moški imajo drugačen pogled na popolnega moškega kot pa ženske. Popolni moški ima po mnenju moških lase Brada Pitta, obraz Davida Beckhama, bicepse Hugha Jackmana, torzo Ryana Goslinga in noge Franka Lamparda.

Popolno moško telo glede na moške

Popolno moško telo glede na moške

Ženske pa so mnenja, da ima popolni moški lase Harryja Stylesa, obraz Jamieja Dfornana, bicepse Brada Pitta, torzo Davida Gandyja in noge Davida Beckhama.

Popolno moško telo glede na ženske

Popolno moško telo glede na ženske

Ta raziskava očitno pokaže, da je še kako res, da imajo “vsake oči svojega malarja” in da je lepota resnično v očeh tistega, ki jo gleda!