Modularna sedežna Lift-Bit je revolucionaren kos pohištva, ki ga je razvilo podjetje Carlo Ratti Associati s pomočjo švicarskega podjetja Vitra, ki že leta sodeluje s pomembnimi in perspektivnimi oblikovalci. Sedežna Lift-Bit se ponaša z vgrajeno najnovejšo tehnologijo. Oblazinjeni stoli, iz katerih je sestavljena, se dvignejo na poljubno višino. Tako lahko Lift-Bit zavzame obliko kavča, stola, udobnega naslonjača ali pa nečesa čisto tretjega in kreativnega.

Modularna sedežna Lift-Bit je bila prvič predstavljena na milanskem tednu oblikovanja. Odlikuje jo integracija najnovejše tehnologije z dobrim, pametnim oblikovanjem.

Podjetje Carlo Ratti Associati je v sodelovanju s podjetjem Vitra razvilo in realiziralo sedežno, ki prilagodi obliko glede na željo uporabnika. Lahko je sedežna, postelja, ležalnik ali pa se razbije na posamezne stolčke različne višine. Stoli se dvignejo oziroma spustijo prek gibov rok ali aplikacije.

PREBERITE ŠE: Kaisr: Napihljiva sedežna, ki jo spravite kar v nahrbtnik

Modularna sedežna Lift-Bit

Modularna sedežna Lift-Bit

Kadar sedežna že dolgo zavzema isto obliko in se začne dolgočasiti, sama spremeni obliko in tako prinese malo svežine v življenje uporabnika. Sedežna Lift-Bit ni samo premišljeno oblikovana, ampak je tudi revolucionarna. Je eden izmed prvih korakov k “pametnemu” pohištvu, ki bo po vsej verjetnosti na novo definiralo bivalni prostor in način življenja nasploh.

Ogled galerije – modularna sedežna Lift-Bit