Start up Kaisr je inspiracijo za svoj uspešni produkt – napihljivo sedežno – našel kot odgovor na lastne težave. Napihljiva sedežna Kaisr je tako izjemno lahka, vzdržljiva in enostavna za uporabo.

Ustanovitelji podjetja Kaisr obožujejo potovanja, počivanje na plaži in piknike v naravi. A vedno jih je motilo, da so morali izbirati med neudobnim sedenjem na tleh in prenašanjem nepraktičnih zložljivih stolov. Spoznali so, da imajo dve možnosti. Lahko so nezadovoljni in se pritožujejo nad pomanjkanjem ponudbe na trgu ali pa izrabijo svojo težavo in iz nje naredijo poslovno priložnost. In tako je nastala napihljiva sedežna Kaisr.

PREBERITE ŠE: Palazzo: inovativni pograd in kavč v enem

Napihljiva sedežna Kaisr je izjemno lahka, vzdržljiva in enostavna za uporabo. Napihne se v nekaj minutah, pospravi pa v nekaj sekundah. Ker je iz izjemno trpežnega materiala, je uporabna v katerihkoli razmerah – na njej se lahko odpočijete, če ste na travniku, na skalnati obali, v zasneženi planini, z njo pa lahko celo uživate sredi bazena ali morja.

Napihljiva sedežna Kaisr

Napihljiva sedežna Kaisr

Izumitelji pa kot izkušeni avanturisti niso pozabili na dodatne lastnosti, ki naredijo ta izdelek zares izjemen. Napihljiva sedežna Kaisr vsebuje žepe za iPad , telefon in plastenko, ob robu pa je v dizajn integriran celo odpirač za steklenico. Sedežne Kaisr so na voljo v šestih barvah.
Kaisr lahko podprete na portalu za množično sofinanciranje Indiegogo, kjer so s projektom za več kot 12 tisoč odstotkov presegli zastavljen finančni cilj.

Ogled galerije – napihljiva sedežna Kaisr