Arhitektura je intuicija organizacije našega doma, svetlobe v njem in zraka. Je urejanje harmonije med prostorom in tistim, ki v njem biva. Uresničevanje slednjega je cilj podjetja Wittveen Architecten iz Nizozemske. V tem kontekstu so svojo nalogo več kot izvrstno opravili z obnovo bivalnega prostora The Canal House. To je očarljivi loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi.

The Canal House – očarljiv loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi stoji na enem izmed nizozemskih kanalov v Amsterdamu. Pred kratkim so ga obnovili s pomočjo zasnove, ki so jo izdelali v biroju Wittveen Architecten. Odličen rezultat je produkt kreativnega odnosa med novimi, modernimi elementi in originalno, tipično karakteristiko notranjosti. Zadnjo večinoma krasi sodoben material HI-MACS® (akrilni kamen) v kombinaciji z opečnatimi stenami, ki dajejo industrijskemu loftu topel, prijeten in hkrati minimalističen videz.

PREBERITE ŠE: Luštne glamping hiške v Radljah ob Dravi

Očarljivi loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi

Očarljivi loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi

Stanovanje okarakterizirajo prostorne sobe in občutek svobode ter gibljivosti, ki izhaja iz neskončne beline sten z velikimi okni.

Spalnica je drugačna od vseh

Velika spalnica je bila zgrajena kot razširitev obstoječega stanovanja. Obkrožajo jo popolna ograda in vrata. Čiste linije prostora odlično dopolnjujejo mehek in gladek občutek, ki ga daje akrilni kamen.

Integrirana kopalnica

Kopalnica, ki je v bližini spalnice, se popolnoma ujema s spalnim prostorom. Čudovita vgrajena kad daje občutek uresničenosti posebne umetniške aspiracije. Je pravi dragulj v kroni.

Očarljivi loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi

Očarljivi loft z vrhunskimi dizajnerskimi elementi

Izbira posebnih materialov je postavljena ob bok vrhunskim dizajnerskim elementom in industrijski brezčasnosti v prostoru. Končni rezultat je nadvse impresiven. Vizualni kontrast med sodobno belino in originalnimi elementi prikaže zelo zanimivo kombinacijo stilov. Celoten dizajn ustvarja občutek zelo prijetnega bivalnega prostora.