Tabureti so za marsikatero gospodinjstvo nepogrešljiv kos pohištva. Lahko se jih namreč uporabi v najrazličnejše namene. Nanje lahko odložimo skodelico čaja, jih uporabimo kot podporo za noge, obloženi z blazino pa postanejo udoben stolček. Nekateri tabureti pa so lahko dodatno uporabni celo kot zabojnik za shranjevanje časopisov ali otroških igrač. Poleg tega, da so tabureti izjemno priročni, pa jih obstaja cela vrsta – različnih oblik, barv, materialov in tekstur. Nenavadni tabureti bodo v vaš dom vnesli svežo spremembo.

To so najbolj nenavadni tabureti, ki jih lahko kupite še danes:

Pleten otomanski taburet za vrt

Ta pleten otomanski taburet za vrt bo vašo zelenico spremenil v najbolj udoben kotiček za čajanke ali pa bo skriti prostorček za užitkarsko popoldansko branje. Lahko ga uporabljate kot mizico za piškote in čaj ali pa kot dodatni stolček. Ker je primeren za vrt, je seveda narejen iz materialov, ki lahko kljubujejo slabemu vremenu.

Pleten taburej

Pleten taburet

Udoben meščanski set

Pleten, nevpadljiv set treh taburetov je popoln za uporabo v meščanskem stanovanju. Dva tabureta sta namenjena sedenju, tretji pa je v funkciji mize, ki pa je hkrati tudi košara za spravljanje otroških igrač, copat, knjig ali zalog sladkarij.

Udoben meščanski set

Udoben meščanski set

Oblazinjen taburet s predalčki za čevlje

V vsakem stanovanju prej ali slej zmanjka polic in predalov. Ko se to zgodi, vam na pomoč lahko priskoči ta oblazinjen taburet, ki v sebi skriva uporabne predalčke za čevlje ali copate.

Oblazinjen taburej s predalčki za čevlje

Oblazinjen taburet s predalčki za čevlje

Vrteči se taburet

Ta izjemno udoben taburet bo postal še posebno ljub mamicam z dojenčki. Taburet se namreč vrti in se nežno premika levo in desno. Otrok bo na tem taburetu v nekaj trenutkih pomirjeno zaspal.

Vrteči taburej

Vrteči se taburet

Taburet, oblečen v pisane, reciklirane konfete

Ta pisani taburet bo v vaš dom vnesel toplino in domačnost. Oblečen v pisane, reciklirane konfete, ki so ročno prišiti na blago, kar je razlog, da je taburet izviren in okolju prijazen.

Taburej oblečen v konfete

Taburet, oblečen v konfete

Stilski taburet v obliki gumbka

Ta stilski taburet je popoln dodatek vašemu domu. Ne samo, da je izjemno šik – hkrati je tudi praktičen. V notranjosti se namreč skriva priročni prostor za shranjevanje. Poleg tega pa je tudi udoben podpornik za noge ali priročen stolček, ko zabava s prijatelji preseže zmogljivosti vašega doma.

Stilski taburej v obliki gumbka

Stilski taburet v obliki gumbka

Taburet z uvezenimi vzorci

Ta izjemno udoben, oblazinjen taburet, ki se kiti z volnenimi uvezenimi vzorci, bo vašemu domu vdahnil nekaj orientalske topline.

Taburej z uvezenimi vzorci

Taburet z uvezenimi vzorci

Šik pleteni tabureti za dnevno sobo

Ti šik tabureti se bodo zlili z vsako notranjo opremo. Odlični so za v dnevno sobo, kot podporniki za noge ali dodatni stolčki.

PREBERITE ŠE: delMare: klubska mizica, v kateri vidimo v globine morja

Šik pleteni tabureji za dnevno sobo

Šik pleteni tabureti za dnevno sobo

Beli pleteni taburet

Ta beli taburet je popoln za dopolnitev vaše vrtne garniture. Tradicionalni dizajn, z nekaj spremembami v obliki, se bo lepo zlil z vsakovrstnimi vrtnimi stolčki in mizicami. Primeren je kot klubska mizica ali, z dopolnitveno blazino, kot dodatno sedišče.

Beli pleteni taburej

Beli pleteni taburet

Kvadratni taburet s prostorom za shranjevanje

Ta oblazinjen kvadratni taburet pristopa do prostora za shranjevanje na popolnoma drugačen način. Zaradi načina odpiranja in svoje oblike je odličen za shranjevanje bolj dragocenih predmetov.

Kvadratni taburej s prostorom za shranjevanje

Kvadratni taburet s prostorom za shranjevanje