V postelji bi morali preživeti več časa. Pa ne tako, da lenarimo! Govorimo o strastnem preživljanju časa s partnerjem, ki je lahko včasih tudi daljše in za podvojen užitek predvsem počasnejše. Tukaj so prednosti počasne igre med rjuhami.

Prednosti počasne igre med rjuhami:

1. Dobili bomo več užitka

Lagodnost med rjuhami bo sprostila možno napetost in stres. Čutno se bomo predajali trenutku in pri tem ne bomo mislili na to, da moramo doživeti orgazem. Prav tako ga bomo doživeli lažje in hitreje, če ne bomo v stresni situaciji.

2. Lahko smo ustvarjalni

Tudi v spalnici lahko kaj hitro pademo v rutino, še posebej, če smo skupaj že kar nekaj časa. Če si za seks vzamemo več časa, lahko eksperimentiramo in preizkušamo nove položaje in tehnike.

3. Prava intimnost

Počasen seks spodbuja kontakt z očmi, veliko poljubljanja in splošno več čutnega zadoščenja za oba partnerja.

PREBERITE ŠE: Zakaj pri poljubljanju zapremo oči?

4. Močnejši vrhunec

Ko smo sproščeni, je naša koža dejansko bolj občutljiva na dotik. Daljše igranje med rjuhami, ki postopoma gradi na naraščanju (dobre) napetosti, bo poskrbelo za veliko bolj intenziven orgazem.

5. Dober občutek, ki traja

Naši možgani bodo sproščali kemikalije za dvig razpoloženja in za zmanjšanje stresa dje časa, kar pomeni, da bomo po seksu še dlje časa sproščeni.

Ali ste vedeli, da kar 53 odstotkov žensk meni, da je čustvena povezava ključni dejavnik za dober seks? Če želite izboljšati svojo vez, potem skupaj razmišljajta o najlepših skupnih trenutkih. Raziskave namreč kažejo, da nas podoživljanje srečnih spominov zbliža.