Vsi otroci so lepi, a nekateri astrološki pari imajo resnično čudovite otroke!

Na videz in značaj otrok vpliva v prvi vrsti naš videz, način, kako jih vzgajamo (posredno in neposredno), hkrati pa naj bi na otroke vplival tudi “astrološki DNK” staršev. Vajina astrološka kompatibilnost ima torej kar nekaj opraviti tudi s tem, kakšni bodo vajini otroci. In katera znamenja naj bi po mnenju astrologov imela najlepše otroke?

Oven + tehtnica

Oven in tehtnica sta že v osnovi odličen par. Drug drugega medsebojno dopolnjujeta in uravnotežita, zato se bo to opazilo tudi pri otrocih, ki jih imata. Njuni otroci so energični, a ne do te mere, da bi starša izčrpali. Otroci ovna in tehtnice so sami po sebi simpatični, ne le navzven, ampak tudi po svojem obnašanju.

Bik + rak

Otroci tega para so supersimpatični. Biku vlada Venera, raku Luna. Njunim otrokom je tako zagotovljeno, da so lepi na pogled in tudi v duši. Bik in rak sta tudi sanjska starševska ekipa. Raki so družinski ljudje, biki pa so potrpežljivi in prizemljeni. Vsak otrok tega para je zelo srečen, a tudi potrpežljiv, kar je danes redkost.

Otroci bika in raka so zelo srečni, pa tudi zelo potrpežljivi.

Dvojček + strelec

Ti znamenji sta dokaz, da podobni ljudje držijo skupaj, njuni lepi otroci pa so rezultat tega. Sicer je precej majhna možnost, da se bosta ti znamenji ustalili v tradicionalnem smislu, zato so tudi otroci strelca in dvojčka precejšnja redkost. So pa ti zato pošteni in zelo modri za svoja leta, mirni, se radi smejimo in zabavajo, stare duše njunih staršev pa sijejo skozi njih v težkih časih.

Lev + vodnar

Odnos med levom in vodnarjem je edinstven, saj ima potencial, da je nevaren. Vodnar, zračno znamenje, se napaja v Levu, ognjenem znamenju, vendar nikoli toliko, da bi “zagorela”. Namesto tega se njun odnos na najboljši možen način manifestira na njunih otrocih. Ti so zelo družabni in bodo na ljubek način vedno na vaši strani.

Otroci leva in vodnarja so zelo družabni.

Devica + ribi

Obe znamenji imata čustveno globino. Lahko se zdita zastrašujoč par, vendar pa njuni otroci na dan prinesejo le nežnosti. Ti so sicer sramežljivi, a ne na slab način. Njuni otroci se zdijo zrelejši kot drugi enake starosti. Nekateri jih imenujejo “stare duše”, vendar to še ne pomeni, da niso ljubki. Ti otroci so samo zelo dojemljivi in so, iskreno povedano, kot piš svežega zraka.

Škorpijon + kozorog

Ta par je za marsikoga sporen … a ima otroke, ki so neverjetno simpatični. So namreč izjemno ravnotežje obeh staršev, ki pa sta lahko na trenutke nekoliko intenzivna. Kozorogi imajo veliko energije, kot škorpijoni, vendar te energije usmerjajo na različne načine. Njuni otroci so resnično popolna kombinacija obeh. So tudi najprivlačnejši, a to še ne pomeni, da jim manjka karakterja.

Otroci škorpijona in kozoroga naj bi bili najprivlačnejši.

In ne pozabite, vsi otroci so lepi in na koncu dneva odraz vaše vzgoje!