Vsako znamenje ima svoje prednosti in šibkosti – pogosto se oboje skriva v isti lastnosti, ki se v določeni situaciji izrazi kot prednost, v drugi pa šibka točka. Katera znamenja skrivajo v sebi posebno moč? V katerem astrološkem znaku so rojene najmočnejše ženske?

Katere so naše močne lastnosti glede na astrologijo? Delček vam razkrivamo v tem članku. Odkrite, kaj zvezde pravijo o močnih ženskah. Najmočnejše ženske so rojene v tem znaku.

Levinje

Levinje so ene izmed močnejših karakterjev. So samozavestne, asertivne in se ne bojijo izzivov. Rade imajo akcijo in so skoraj vedno polne energije. Redko dopustijo, da bi jih življenje nekontrolirano premetavalo sem in tja – one trdno držijo roko na volanu. Ne verjamejo v naključja in tudi ne pustijo, da bi jim ta prekrižala načrte.

Škorpijonke

Škropijonke so pravo nasprotje pasivnosti, mirnosti in submisivnosti. Sovražijo neodločnost in si jo le redko dopustijo. Imajo dobro razvito intucijo, zaradi česar lahko hitro sprejmejo tudi težke odločitve. Škorpijonke so strastne do življenja in želijo doživeti, kolikor je le možno, zato vedno iščejo nove dogodivščine in izzive.

Strelke

Strelke po eni strani privlači mirno življenje, po možnosti nekje v naravi, ob skodelici čaja, domačih piškotih in kupu neprebranih knjig. Po drugi strani jih vedno znova vleče v svet, na potovanja, na dogodivščine. Želijo prestopiti meje znanega in ni jih strah zapustiti svojo cono udobja.

Kozoroginje

Kozoroginje se ne predajajo sanjarjenju in so z nogami trdno na realnih tleh. To jim daje posebno moč in z njimi je težko manipulirati. So stroge do drugih, do sebe pa še bolj! Držijo se svojih načrtov in so osredotočene na dolgoročne cilje.