Ne glede na to, ali verjamete v astrologijo ali ne, vedno je o karakteristikah različnih astroloških znamenj zabavno izvedeti kaj novega. Tokrat smo vam pripravili članek o laganju. Ali veste, katera astrološka znamenja so največji lažnivci? Odgovor na to vprašanje najdete v tem članku.

Ta astrološka znamenja so največji lažnivci:

Škorpijon

Jasnost in transparentnost je za škorpijone španska vas. Čeprav škorpijoni ne lažejo vedno z namenom, da bi zavajali, so le redko dovolj pogumni, da bi povedali resnico. Čutijo močno željo po tem, da ob pripovedovanju dogodkov vnesejo nekaj svojih elementov.

Rak

Raki so po definiciji skrivnostni in zaprti. Realnost rakov je lahko zelo drugačna od realnosti drugih ljudi. So nagnjeni k manipuliranju in nadzorovanju drugih z lepimi besedami in neizpolnjenimi obljubami.
giphy (9)

Dvojčka

Dvojčki znajo vedno pogledati na situacijo z različnih zornih kotov, zato je njihovo pripovedovanje vedno na meji s sivimi območji. Že sami pri sebi težko začrtajo mejo med resničnostjo in lažjo, zato velikokrat izpadejo nekoliko lažnivi.

Riba

Težko bi rekli, da ribe namenoma lažejo, velikokrat pa tako izpade, saj težko definirajo, kaj točno jim resnica pomeni. Njihov pogled na svet je obarvan z domišljijo in lastnimi vnosi, zato težko ločijo, kaj je resnica in kaj ni – rade verjamejo v tisto, kar jim je takrat po godu.

giphy (10)

Kaj pa drugi znaki?

Med najmanj lažnivimi znaki sta zagotovo oven in devica, katerima je resnica ena izmed osrednjih vrednot. Sledijo jima kozorog, bik in strelec. Srednje lažnivi pa so vodnar, tehtnica in lev.

Več informacij: KATERA ASTROLOŠKA ZNAMENJA SO NAJVEČJI LAŽNIVCI?