Se nahajate v finančni stiski? Situacija kljub temu ni tako črna kot se morda zdi. Načinov, na katere je mogoče zaslužiti nekaj denarja, je veliko. To lahko storite tudi preko aplikacij za pametni telefon.

Ne skrbite – služenje denarja preko aplikacij ne spada v enako kategorijo kot elektronska pošta, ki vas nagovarja, da je mogoče obogateti z enim klikom. Vam pa zato aplikacije omogočajo, da pridete do nekaj dragocenega denarja, ki ga nato porabite za hrano, pijačo ali bencin. Da bo začetek lažji, vam ponujamo nekaj predlogov.

Acorns

Acorns deluje v navezi z vašim bančnim računom.

Ta aplikacija se poveže z vašim bančnim računom. Vsakič, ko opravite plačilo, znesek zaokroži navzgor na celo število in ostanek denarja vloži v portfelj, v katerem so delnice 7000 podjetij. Takšna oblika mikroinvestiranja postaja vse bolj priljubljena.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Sweatcoin

Sweatcoin je odlična motivacija za trening.

Aplikacija je bila leta 2016 ustvarjena z namenom, da vzpodbudi ljudi k pogostejši telesni aktivnosti. Glede na količino opravljenih korakov boste nagrajeni s praktičnimi nagradami. Za 1000 korakov boste tako zaslužili 0.95 “sweatcoinov”, ki jih boste nato lahko zamenjali za različne darilne kartice, kupone in drugo.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Gigwalk

Gigwalk vam neprestano nalaga različne naloge.

Poplačani boste za opravljanje različnih nalog, kot je denimo fotografiranje in nalaganje jedilnih listov iz restavracij ter potrjevanje, ali je določen bar še vedno odprt. Večje število opravljenih nalog se bo odrazilo v višji nagradi.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Receipt Hog

Zaslužite s fotografiranjem računov.

Ta način za služenje denarja je gotovo najbolj preprost. Vse, kar morate narediti, je fotografirati račun.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.

Job Spotter

Manjša podjetja lahko preko Job Spotterja najdejo delovno silo.

Koncept te aplikacije je zelo zanimiv. Denar je preko nje mogoče zaslužiti tako, da drugim ljudem pomagate najti službo. To bo obenem v vas vzbudilo občutek, da delate nekaj koristnega za družbo.

Aplikacija je na voljo za iOS in Android.