Dobrodošli v razkošnem svetu bogatih in slavnih, kjer lahko nekateri dodatki za avtomobil stanejo tudi več kot dom povprečnega posameznika. Premožneži so pripravljeni porabiti nedoumljive vsote denarja za avtomobile, plačilo ekskluzivne premije, višjo kakovost, višjo učinkovitost in za blagovne znamke, ki kar kričijo, da spadajo med najprestižnejše. Inovativen dizajn. To je tisto, za kar so mnogi pripravljeni plačati velike denarce. Spodaj so smešno dragi dodatki za avtomobil.

Smešno dragi dodatki za avtomobil:

Tesla Ludicrous Mode, okoli 10.000 €

Teslo Model S je proizvajalec v svet poslal leta 2012. Električni sanjski avto z veliko začetnico se lahko baha s številnimi visokotehnološkimi funkcijami, kot je denimo avtopilot. 12,3-palčni zaslon na armaturni plošči popolnoma spremeni vozniško izkušnjo vsakogar, ki ima priložnost sedeti v tem avtu. Ne samo, da je avtomobil zelo hiter, pri njem gre za pravi tehnološki čudež.

Tesla Ludicrous Mode

Tesla Ludicrous Mode

Pozlačeni simbol Rolls-Roycea, okoli 10.000 €

Tu je slavni leteči Rolls-Royceov Duh ekstaze, ki je znan po vsem svetu kot simbol razkošja. Od leta 1900 do 2003 se je precej spreminjal. Zlati ornament je precej krhek. Narejen je iz visoko poliranega nerjavečega jekla in je prevlečen s 24-karatnim zlatom.

Pozlačeni simbol Rolls Royca

Pozlačeni simbol Rolls-Roycea

Streha Rolls-Roycea, polna zvezd, okoli 12.350 €

Vsakdo, ki sledi DJ Khaledu na Snapchatu, lahko od časa do časa opazi vožnjo z Rolls-Royceom. Če se boste poglobili, boste opazili, da notranjost strehe vozila prekriva na stotine drobnih zvezdic. 1340 optičnih luči je nameščenih ročno, vsaka posebej.

Streha Rolls Royca, polna zvezd

Streha Rolls-Roycea, polna zvezd

Edinstveni zadnji sedeži Lexusa LS, okoli 16.400 €

Ko je govora o luksuznih limuzinah, je prvi na seznamu zagotovo Lexus LS. Spremlja ga dobro, udobno in mirno razkošje. Zadnji sedeži so namenjeni predvsem počitku ali opravljanju dela med vožnjo. Preprosto: prestiž na kolesih.

Edinstveni zadnji sedeži Lexusa LS

Edinstveni zadnji sedeži Lexusa LS

Potovalni set BMW i8 Louis Vuitton (po meri), okoli 20.000 €

Na sliki je prvi hibridni športni avtomobil, ki je plod nemške avtomobilske proizvodnje. Videti je, kot bi ga ravnokar potegnili iz znanstvenofantastičnega filma, kajne? Resnično se lahko pohvali s svojo edinstveno obliko. BMW i8 trpi kot tudi vsi športni avtomobili za pomanjkanjem prostora za shranjevanje prtljage. Tako se je proizvajalec podal v sodelovanje z Louis Vuittonom. Kako vam je všeč potovalni set na spodnji fotografiji?

PREBERITE ŠE: Najdražje alkoholne pijače na svetu

Potovalni set BMW i8 Louis Vuitton

Potovalni set BMW i8 Louis Vuitton

Maybachov granitni interier, 60.000 €

Blagovna znamka Maybach ponuja svojim strankam široko paleto možnosti in funkcij, s katerimi bo vaš jekleni konjiček resnično narejen po vaši meri. Cene osnovnih modelov vozil Maybach se gibljejo v okviru 200.000 evrov. Seveda se številke znatno spremenijo, ko/če mu dodamo različne lastnosti, kot je recimo granitna notranjost. V tem primeru se cena v trenutku poviša za okoli 60.000 evrov. In ja, še vedno govorimo o avtomobilski opremi, nikakor ne o kuhinjskem pultu.

Maybachov granitni interier

Maybachov granitni interier

Porsche 918 Spyder, tekoče kovinsko barvanje, okoli 63.000 €

Avtomobilska družba Porsche ponuja (skoraj) neskončen seznam izbirnih funkcij. Porschejev model 918 Spyder izdela 200 skrbno izurjenih rok, v čemer se kaže tudi vsa ekskluzivnost tega tehničnega dragulja. Ne pozabite, možnost srebrne barve stane okoli neverjetnih 63.000 evrov.

Porsche 918 Spyder tekoče kovinsko barvanje

Porsche 918 Spyder, tekoče kovinsko barvanje

Bentley Bentayga z uro Breitling, okoli 160.000 €

Osnovna cena takšnega modela Bentayga, katerega proizvodnja ima svoje začetke v letu 2015, se giblje okoli 232.000 evrov in vključuje številne prilagodljive možnosti. Ena teh je denimo ura Breitling. Za takšen model boste odšteli okoli 160.000 evrov. Uro je zaradi varnostnih razlogov mogoče odstraniti.

Bentley z Breitling uro

Bentley z uro Breitling

Karbonski Bugatti Veyron, okoli 300.000 €

Kaj ni čeden? Karbonska zunanjost avtomobila sicer stane okoli 300.000 evrov, a kot vidimo, se splača. Resnično je videti zelo stilsko.

Karbonskimi dodatki za Bugatti Veyron

Karbonskimi dodatki za Bugatti Veyron