Za lep, dolgotrajen in harmoničen odnos je treba trdo garati, potrebne pa je tudi nemalo razsodnosti. Preberite, česa močne ženske z uspešnimi zvezami od svojega partnerja nikakor ne zahtevajo.

7 stvari, ki jih močne in pametne ženske od svojih partnerjev ne zahtevajo:

1. Pametna ženska se lahko zanese nase in od drugih ne zahteva, da skrbijo zanjo.

Nekatere ženske od moških zahtevajo, da jim priskrbijo hrano, jo oblačilo in za nameček še zabavajo. A moški ima obvezo samo do svojih otrok, enako tudi ženske. Moški se lahko odloči, da za svojo žensko skrbi od pet do glave, nikakor pa to ni obveza.

 Pametna ženska ne zahteva, da drugi skrbijo zanjo.


Pametna ženska ne zahteva, da drugi skrbijo zanjo.

2. Od moškega ne zahteva, da se odpove temu, kar rad počne.

Pametna in močna ženska od moškega nikoli ne zahteva, da se odpove svojim hobijem ali službi samo zato, da lahko ta čas preživi z njo. Taka ženska ve, da bo partner zaradi tega samo nesrečen, saj je tudi njegovo življenje sestavljeno iz večih elementov.

3. Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino.

Morda se s kakšnim od njegovih prijateljev ali pa sorodnikov res ne razumete. A to še ne pomeni, da se mora partner tem ljudem odpovedati. Tudi, če imajo na njega slab vpliv, to še vedno ni naša odločitev. Moški cenijo prijateljstvo, ki so ga gradili več let in vez med njimi in sorodniki ni nič kaj manj pomembna.

 Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino.


Moškega ne sili, da zapusti svoje prijatelje in družino.

4. Ne zahteva, da si delita interese.

Če moški sovraži ples, ženska pa sanjari, da bi z njim plesala salso, je zelo možno, da bo moški to ponudbo zavrnil. Takrat je potrebno pomisliti, kako bi se počutili mi, če bi nas nekdo v nekaj silil. Velja si zapomniti, da lastni interesi v partnerskem razmerju še ne pomenijo pomanjkanje ljubezni ali pa medsebojnega spoštovanja.

PREBERITE ŠE: Kdaj v dnevu je najbolj verjetno, da tvoje dekle doživi orgazem?

5. Pametna in močna ženska moškega ne sili, da postane nekdo drug.

Ženska, ki pozna pravo vrednost partnerskega odnosa, nikoli ne bo zahtevala, da se njen partner spremeni. Zaveda se, da je zaljubljena v človeka iz mesa in krvi, ki se bo spremenil samo takrat, ko si bo spremembo zaželel tudi sam. Moški cenijo tiste ženske, ki jih sprejmejo takšne, kot so in tiste ženske, ki ga na nevsiljiv način navdihnejo, da postanejo boljši ljudje.

 Močna ženska ne zahteva, da se moški spremeni.


Močna ženska ne zahteva, da se moški spremeni.

6. Moškega ne prosi, naj popolnoma ignorira druge ženske.

Čas je, da pogledamo resnici v oči: moški ne morejo spregledati lepih žensk (seveda ne govorimo o spogledovanju). Če bi storili drugače, bi bilo to v nasprotju z njihovo naravo. Tudi ženske rade pogledajo za privlačnimi moškimi, s katerimi niso v razmerju in temu se res ne da izogniti.

7. Pametna in močna ženska moškemu zaupa.

Pametna ženska ne zahteva dokazovanja ljubezni in naklonjenosti. Če ju povezuje zaupanje, takšan ženska nikoli ne bo stikala po partnerjevem telefonu ali pa elektronski pošti. Zrel odrasel človek bo takšna dejanja sprejel kot žalitev.

Da bi v razmerju dosegli mir in harmonijo, moramo sklepati kompromise. Spoštovanje, toplina, empatija in potrpljenje – to so stvari, ki v odraslem partnerskem razmerju ne smejo manjkati.

Da bi imeli res dober partnerski odnos, se moramo naučiti zaupati.

Da bi imeli res dober partnerski odnos, se moramo naučiti zaupati.