Gledanje resničnostnih oddaj sodi med stvari, s katerimi se ne bi radi pohvalili, a tisti, ki vam za to ni mar, lahko preverite, kaj vam najbolj ustreza glede na astrologijo.

Ali obstaja kaj bolj zadovoljujočega kot gledanje oddaje, ki vam je resnično všeč. Niti sami pa ne veste, zakaj vam je ta oddaja tako všeč. Morda pa je to stvar vašega astrološkega znamenja. Te oddaje so najboljše za vas glede na vaše astrološko znamenje.

Oven: Jersey Shore

Ko ste čustveni, to najraje tudi pokažete in pri tem vas ne skrbi, kdo vas opazuje. Zato je divja drama Jersey Shore prava resničnostna oddaja za ovne. Ta oddaja je dobesedno klasika iz sveta resničnostih oddaj. Kdo lahko pozabi Snooki in The Situation?

Bik: Project Runway

Kot ljubitelji mode, estetskosti in detajlov boste imeli najraje oddajo Project Runway, saj tam vaša perfekcionistična domišljija cveti. Všeč vam je dramatizacija, ki nastane v pravem trenutku.

Dvojčka: VANDERPUMP RULES

Zelo družabna oseba ste, zato je oddaja  Vanderpump Rules najboljša, saj radi gledate sovražnike v akciji.

Rak: KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS

View this post on Instagram

Happy #nationalsisterday

A post shared by Wdb (@kardashians) on

Hitro spreminjate mnenje in radi dramatizirate, zato so vam konflikti družine Kardashian, ki nastanejo kljub bogastvu in popolnosti, všeč. Všeč vam je, da je njihova družinska dinamika podobna večini povprečnih ljudi.

Lev: RUPAUL’S DRAG RACE

Po naravi ste oseba, ki se zelo hitro navduši, zato ste zasvojeni z vsemi vrhunskimi performansi, ki jih vidite v oddaji Rupaul’s Drag Race.

Devica: HELL’S KITCHEN

Ste perfekcionist, ki je usmerjen v podrobnosti, in ste radi v vlogi šefa, še posebej, če morate popravljati njihove napake. Gordon Ramsay in njegovo kaznovanje skupine navdušenih glavnih kuharjev v oddaji Hell’s Kitchen je zadetek v polno.

Tehtnica: THE BACHELOR/BACHELORETTE

Zelo slabo vam gre pri zmenkih, zato sta The Bachelorand in The Bachelorette oddaji, v katerih lahko najdete kakšne trike za osvajanje.

Škorpijon: THE REAL HOUSEWIVES

Vaša napetost in impulzivnost kažeta, da vam najbolj ustreza drama The Real Housewives. Všeč vam je, da so vse ženske videti lepo, a so v notranjosti zelo grozljive.

Strelec: NAKED AND AFRAID

Ker ste pustolovec v srcu, je koncept tujcev, ki se morajo boriti zase na eksotični lokaciji  brez oblačil, pravi za vas. Niti vas sram, da uživate v gledanju oseb, ki so zunaj nadzora v oddaji Naked in Afraid.

Kozorog: SHARK TANK

View this post on Instagram

Can you spot the guest shark? #SharkTank

A post shared by sharktankabc (@sharktankabc) on

Imate podjetniški duh, ki ga oddaja Shark Tank dobro prikaže. Verjetno ste še hujši kritik kot sodniki in veste, da bi vaša ideja zagotovo zmagala, če bi tekmovali v oddaji.

Vodnar: LOVE ISLAND

Radi imate red, a ste vedno pripravljeni na malo porednega vedenja v javnosti. Zato vam je všeč Love Island, saj nikoli ne veste, kateri par bo izdal drug drugega.

Ribi: QUEER EYE

Če se zaradi resničnostne oddaje lahko jočete iz sočutnosti, si morate ogledati Queer Eye. Vsak posameznik iz Fab Five vas v celoti navdihuje, da postanete boljša oseba.