Kdor nima rad sebe, nima rad niti drugih. Tega nikoli ne smete narediti samo zaradi moškega!

Opuščanje sanj in ciljev

Vaši cilji in sanje so pomemben del vaše osebnosti. To vas vodi, motivira in vas veseli. Če vaš partner neposredno (ali posredno) kaže, da je čas za uresničitev vaših sanj že davno minil in da je skrajni čas, da se spustite na realna tla, je morda čas, da razmislite, ali si želite biti z nekom, ki ne verjame v vas.
giphy (68)

Početje, ki se ne sklada z vašim mišljenjem

Nikoli ne dovolite, da vas nekdo zasmehuje zaradi vaših prepričanj. Ne glede na vse si zaslužite spoštovanje, pa tudi, če je razlika med vašim in partnerjevim razmišljanjem očitna. Te razlike so sestavni del vsakdanjega življenja para in nikoli ne bodo težava, če boste v razmerju z moškim, ki spoštuje vaše misli.

Spreminjanje videza

On ima raje rjavolaske, zato razmišljate, da bi se pobarvale. Rekel vam je, da imate preveč kilogramov, zato boste zdaj shujšale. Vse to so ljubezenski ‘prekrški’, ki jih ne smete prenašati. Vsaka sprememba, ki jo naredite pri videzu, mora biti vaša osebna želja, in ne želja osebe, ki misli, da zanjo niste dovolj dobri.
giphy (1)

Znižanje standardov

Veste, kaj želite in kaj potrebujete, in tega se držite. Ne ostanite v razmerju, ki vas ne zadovolji. Ne bodite zadovoljne z moškim, ki za vas ni dovolj dober.

Ignoriranje prijateljev

Ne bodite ena izmed tistih žensk, ki na zahtevo moškega popolnoma pozabijo na svoje prijatelje. Ne zanemarjajte svoje družbe in si poiščite čas, da se z njimi tudi družite. Ta družba je bila namreč del vašega življenja pred vašim partnerjem.
giphy (69)