Sladki spomini morajo ostati nekje globoko v spominu, vendar ni zdravo, da se brez nadzora prepuščaš nostalgiji. Če želiš čim prej ozdraviti srce, ne glej teh fotografij.

To je 7 vrst fotografij, ki jih ne smeš gledati po razhodu, če želiš čim prej pozdraviti srce.

Počitniške fotografije

Počitniške fotografije verjetno vsebujejo najlepše trenutke vajine zveze – takrat sta bila sproščena ter imela čas drug za drugega ter za zabavo. Z obujanjem teh spominov počakaj, da vsaj malo preboliš svojega partnerja.

Selfiji

Nič ne ovira celjenje srca bolj kot ogledovanje smešnih in zaljubljenih selfijev.

Fotografije njegove/njene družine

Včasih ob razpadu zveze ne zgubimo le partnerja, temveč tudi njegovo ali njeno družino. Če boš zapadel/zapadla v ogledovanje teh fotografij, te zna hitro potegniti nazaj v zvezo.

Božične fotografije

Božič je čas idile. Morda je bil tudi vajin odnos ravno v tem času na najboljši točki vajine zveze. Ogledovanje teh fotografij te lahko zelo prizadene.

Fotografije z maturantskega plesa

Če je tvoj partner bil tudi tvoj soplesalec/soplesalka na maturantskem plesu, imaš verjetno cel kup fotografij iz tega večera. Takrat sta oba bila še posebej lepa, v ujemajočih se oblekah. Ne ogleduj si teh fotografij takoj po razpadu zveze.

Poročne fotografije

Sta bila s partnerjem poročena? Poročne fotografije naj nekaj časa počakajo.

Fotografije partnerja, posnete po razhodu

Ta nasvet lahko tudi ubesedimo nekoliko drugače: izogibaj se sledenju bivšega po družbenih omrežjih. To te bo spravilo samo v slabo voljo in ranljiv položaj, poleg tega si oba zaslužita prostor za nov začetek.