Že od malega nas učijo, da se o straniščnih aktivnostih ne govori. In tako je verjetno tudi prav. A včasih tako pretiravamo s finostjo, da raje potrpimo in staknemo vnetje mehurja, kot da bi opravili potrebo. Ženske so sploh posebna kategorija, ker vse tisto, kar se zgodi na ženskem stranišču, je 'prepovedano' in o tem nikakor ne govorimo.

Sstrinjamo se, da je nesmiselno razlagati o svojih ‘aktivnostih na stranišču’, vendar je fascinantno, da v naši družbi stvari, ki so povezane s straniščem in človeškimi potrebami, sodijo v sklop tabu tem, saj se osebe, ki omenijo karkoli povezanega s to sporno temo, pogosto označi za umazane ali prostaške.

Če ste fini ali ne, se boste pač morali sprijazniti z dejstvom, da se boste s spodnjimi situacijami poistovetili. Posebej, če ste ženska.

To se zgodi na ženskem stranišču, a o tem ne govorimo.

1. Včasih se vaša fekalija glasno potopi v vodo v straniščni školjki, a s prijateljico ne govorita o tem, čeprav ve, da ste to bili vi.

Prijateljica nič ne ve.

2. Poznate občutek, ko se fekalija in izpušni plini zgodijo v istem času. Sram vas je, a brez skrbi. Ko pridete s stranišča, nihče tega ne bo omenil.

Presneta reč.

3. Ko vam je neprijetno vprašati, ali ima katera izmed deklet tampon.

Ima katera tampon?

4. Zvok embalaže, medtem ko odpirate tampon ali vložke, bodo vsi zanemarili in preslišali.

Tako pač je.

5. Ko te ni zelo dolgo ven iz stranišča, vsi vedo, da odpravljaš veliko potrebo ali vstavljaš tampon.

Kam pa je izginila?

6. Ko zapustiš v stranišču grozen vonj, a se pretvarjaš, da tega nisi storila ti.

Nič kriva!

7. Ko se voda v straniščni školjki dotakne vaše zadnjice.

Zakaj?!

8. Ko si na zabavi, na stranišču spoznaš prijateljice svojega življenja, zunaj prostora pa zgolj kimaš z glavo.

Ja, ja.