Ste se pred kratkim zaročili ali pa razmišljate v tej smeri? Čestitamo! Vendar pozor, preden se podate v zakonski jarem, se prepričajte, da ste izživeli svojo svobodo ter se v samskem obdobju naučili marsičesa. Ne poroči se, če še nisi doživel teh stvari, ki jih opisuje članek.

Ne poroči se, če še nisi doživel teh stvari:

Zlomljeno srce

To zveni klišejsko, vendar je res. Zlomljeno srce in težave v odnosih so sicer kruta stvar, vendar nujne izkušnje za nadaljnje izboljšave v prihodnjih zvezah.

Zlomljeno srce nas lahko marsičesa nauči

Zlomljeno srce nas lahko marsičesa nauči.

Eksperimentiranje s spletnimi zmenki

Spletni zmenki so nekaj, kar moraš zagotovo doživeti, preden se spustiš v zakonsko zvezo.

Spoznaj svoje šibke točke in slabe plati

Največ se o sebi naučimo prav skozi intimne odnose. Če imaš za seboj nekaj razpadlih zvez, jih nikar ne potlači v najgloblji kotiček svojih možganov. Raje jih uporabi kot priložnost, da se naučiš nekaj novega o sebi in si tako bolje opremljen za uspešno zvezo v prihodnosti.

Zaljubi se

Ko se enkrat poročiš, je to za vedno – vsaj tako pravijo. Preden se odločiš za ta usodni korak, se prepričaj, da si dovoljkrat čutil metuljčke v trebuhu.

Zaljubite se

Zaljubite se.

S partnerjem se pripravita na morebitne ovire

S parterjem se pred poroko pogovorita o možnih ovirah, ki bi lahko ogrožale vajin zakon. Kakšnega vedenja ne moreta sprejeti drug pri drugemu? Kaj je tisto, kar vaju res lahko prizadene? Kje so vajine šibke točke?

Bodi zaupanja vreden in zaupaj

Zaupanje je ena izmed glavnih komponent uspešnega zakona – če ne celo najpomembnejši. Pred poroko se prepričajta, ali je vajino zaupanje trdno.

Vzemi si čas zase

Pred poroko se odpravi na solo potovanje. To ti bo omogočilo, da se bolje spoznaš, kar lahko na skupno življenje vpliva le v dobri smeri.

PREBERITE ŠE: 6 filmov, ki so veliko bolj vroči, kot Petdeset odtenkov sive

Nekaj časa preživi sam

Nekaj časa preživi sam.

Več informacij: NE POROČI SE, ČE ŠE NISI DOŽIVEL TEH STVARI