spa

Resort Epic Sana Algavre

Sayanna Wellness: najboljši luksuzni SPA na svetu

Epic Sana Algavre je petzvezdični resort na Portugalskem. V Albufeiri, ob plaži Falesia, kjer se zelenje borovcev poveže z modrino Atlantskega ocena, najdemo pravo oazo miru. V kompleksu resorta se namreč nahaja edinstven SPA-center Sayanna Wellness, ki je prejel nagrado za najboljši luksuzni SPA na svetu 2016. Tukaj nas popeljejo v svet dobrega počutja, obkrožen z dišavami, cvetjem, svečami in mehkimi kamni, lahko si obnovimo občutek notranjega miru ter se osvobodimo stresa in napetosti. SPA, ki ga morate obiskati!

Loisium Wine & Spa Resort: spa za hedoniste

Sproščanje in termalni užitki sredi vinogradov. Ali lahko slovensko uho sploh sliši kaj bolj blagozvočnega? Četudi večina slovenskih termalnih centrov leži v vinorodnih krajih, so se na avstrijskem Štajerskem prvi spomnili gostom ponuditi kombinacijo obojega in jo poimenovali Loisium Wine & Spa Resort.

Uppgrenna Naturhus – Drugačno SPA doživetje

Mešanica rastlinjaka in rjasto obarvanega hleva – to je spa in prireditveni prostor, ki stoji na robu jezera Vättern na jugu Švedske. Uppgrenna Naturhus, ki jo je zasnoval studio Tailor Made Arkitekter, je navdih našla v tradicionalni švedski arhitekturi in v rastlinjakih. To je spa, ki je popolnoma drugačen.