Epic Sana Algavre je petzvezdični resort na Portugalskem. V Albufeiri, ob plaži Falesia, kjer se zelenje borovcev poveže z modrino Atlantskega ocena, najdemo pravo oazo miru. V kompleksu resorta se namreč nahaja edinstven SPA-center Sayanna Wellness, ki je prejel nagrado za najboljši luksuzni SPA na svetu 2016. Tukaj nas popeljejo v svet dobrega počutja, obkrožen z dišavami, cvetjem, svečami in mehkimi kamni, lahko si obnovimo občutek notranjega miru ter se osvobodimo stresa in napetosti. SPA, ki ga morate obiskati!

Sayanna Wellness se razprostira na 1500 kvadratnih metrih, vključuje pa fitnes ter devet sodobnih sob za različne tretmaje in hidroterapijo s pogledom na čudovit botanični vrt. Goste vedno znova očara dih jemajoč paviljon s pogledom na morje, kjer se lahko predajamo užitkom ene od najbolj ekskluzivnih masaž z izdelki La Prairie z zlatimi lističi in z zlatim prahom.

PREBERITE ŠE: Najlepši luksuzni spa-ji & zdravilišča na svetu

 Resort Epic Sana Algavre: SPA Sayanna Wellness


Resort Epic Sana Algavre: SPA Sayanna Wellness

In kaj ponuja najboljši luksuzni SPA na svetu? Masažo za ženske, moške in pare, nego za telo in obraz, dva notranja bazena, zen vrt, savno, turško kopel ter fantastičen pobeg iz stresnega vsakdana. Če si želimo učinek sproščanja in lepotne nege še povečati, lahko v butiku med drugim kupimo tudi linijo prvovrstnih negovalnih izdelkov.
A Sayanna Wellness ni le SPA. S celovitimi velneškimi programi posegajo na področje fitnesa, prehrane, osteopatije, transdermalne mezoterapije (naravna in izredno učinkovita metoda za pomlajevanje kože na obrazu, rokah, vratu in dekolteju), aromaterapije, joge in vadbe Boot Camp.

Galerija – Sayanna Wellness: najboljši luksuzni spa na svetu