Mnogi zvezdniki imajo toliko denarja, da ne vedo, kaj bi z njim. Tako ga zapravljajo za eksotične živali, diamantne igrače za svoje otroke in zlate avtomobile. Nekateri izmed njih pa se odločijo, da bodo osrečili zavarovalnice in zavarovali dele svojega telesa. In nekateri zavarovalnice osrečijo manj, nekateri pa veliko bolj … Zvezdniki, ki so dele telesa zavarovali za astronomske zneske, pa imajo tudi dobro domišljijo, kateri del telesa zavarovati. Preberite šokantni seznam in se malo nasmejte svetu slavnih.

To so zvezdniki, ki so dele telesa zavarovali za astronomske zneske:

Jennifer Lopez – zadnjica (približno 27 milijonov evrov)

Pred Kim Kardashian je zadnjica, ki je kraljevala v svetu zvezdnikov, pripadala Jennifer Lopez. Slednja je svojo zadnjico, ki ji je prinesla več slave kot katerikoli film, v katerem se je Jennifer poskusila izkazati kot igralka, zavarovala za kar približno 27 milijonov evrov.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez

Rihanna – noge (približno 1 milijon evrov)

Rihanna je svoje noge leta 2007 zavarovala za astronomski znesek. Določeno zavarovalnico je osrečila za kar približno 1 milijon evrov. Za ta korak se je odločila kmalu po pridobitvi nagrade za najlepše noge na dogodku Gillette’s Venus Breeze Celebrity Legs.

Rihanna

Rihanna

Mariah Carey – noge in glas (približno 70 milijonov evrov)

Dejstvo je, da znajo zvezdniki z deli svojega telesa zgraditi pravo tržno znamko. Za Mariah Carey so poleg glasu to tudi njene noge. Leta 2006 jih je skupaj z glasom zavarovala za kar 70 milijonov evrov.

Mariah Carey

Mariah Carey

America Ferrera – nasmeh (približno 10 milijonov evrov)

Zvezdnica nanizanke Grda račka America Ferrera je leta 2007 svoj blesteči nasmešek zavarovala za približno 10 milijonov evrov. Zavarovanje vključuje kritje stroškov za kakršnekoli lepotne popravke zob in dlesni.

America Ferrera

America Ferrera

Dolly Parton – prsi (približno 4 milijone evrov)

Dolly Parton je poleg sladkega glasu in nenavadnih oblek znana tudi po velikem oprsju. Leta 1970 ga je zavarovala z zneskom približno 600.000 evrov, kar je bilo za tiste čase izjemno velika vsota denarja. Pozneje je znesek dvignila na 4 milijone evrov.

Dolly Parton

Dolly Parton

Tina Turner – noge (približno 3 milijone evrov) in prsi (8 milijonov evrov)

Tina Turner se med drugimi izjemnimi dosežki lahko pohvali tudi s tem, da je najstarejša oseba, ki se je kdaj pojavila na naslovnici Voguea. Tako se poleg izjemnega glasu Turnerjeva lahko pohvali tudi z nogami, vrednimi približno 3 milijone evrov, in oprsjem, ki ga je zavarovala za približno 8 milijonov evrov. Razlog, ki je privedel do tako vrtoglavih zneskov, pa na žalost ni znan.

Tine Turner

Tina Turner

Julia Roberts – nasmeh (približno 30 milijonov evrov)

V trenutku, ko je svet v Lepem dekletu zagledal nasmeh Julie Roberts, je bilo jasno, da ima dekle nasmeh za milijon dolarjev. A sama se je odločila malce drugače in svoj nasmeh ocenila na astronomskih 30 milijonov dolarjev. To je naredila zato, ker verjame, da ima njen nasmeh visoko tržno vrednost.

Julia Roberts

Julia Roberts

Cristiano Ronaldo – noge (približno 140 milijonov evrov)

Ste šokirani, koliko je zapravljivi Ronaldo pripravljen odšteti za zavarovanje svojih nog? A navsezadnje so te njegov najpomembnejši pripomoček za služenje kruha.

Cristiano Ronaldo

Cristiano Ronaldo

Daniel Craig – celotno telo (približno 9 milijonov evrov)

Daniel Craig je svoje celotno telo zavaroval za približno 9 milijonov evrov. Po premisleku to niti ni tako nespametna in razsipna odločitev, saj se je med snemanjem filmov o Jamesu Bondu kljub statistom velikokrat znašel v nevarnih situacijah. In kot se za agenta 007 spodobi, ima poleg mišic tudi možgane.

Daniel Craig

Daniel Craig

David Beckham – noge (približno 70 milijonov evrov)

Nogometni zvezdnik David Beckham je vsako izmed svojih dveh nog zavaroval za približno 35 milijonov evrov. Zavarovalnina je namenjena poškodbam ali kakršnimkoli nepravilnostim na nogah.

David Beckham

David Beckham

Holly Madison – prsi (približno 1 milijon evrov)

Bivša Playboyeva zajčica in nekdanja partnerka Hugha Hefnerja je svoje glavno premoženje, prsi, zavarovala za 1 milijon dolarjev. Svojo odločitev je razložila s tem, da so prsi njen glavni vir prihodkov in če bi se jim karkoli naredilo, bi verjetno pristala na cesti.

Holly Madison

Holly Madison

Heidi Klum – noge (približno 2 milijona dolarjev)

Ena izmed najbolj znanih nemških manekenk Heidi Klum je svoje noge zavarovala za približno 2 milijona evrov. Smešen podatek pa je, da je njena leva noga vredna manj kot desna. Zakaj? Ker ima na levi majhno brazgotino zaradi poškodbe s steklom.

Heidi Klum

Heidi Klum

Keith Richards – roke (približno 1,5 milijona evrov)

Kitarist skupine The Rolling Stones brez svojih prstov pač ni vreden veliko. Zato je Keith pametno zavaroval svoje roke in 10 prstov, ki prinašajo glasbene užitke milijonom rokerjev po vsem svetu.

Keith Richards

Keith Richards

Tom Jones – prsne dlake (približno 7 milijonov evrov)

Leta 2008 je pevec Tom Jones za približno 7 milijonov evrov zavaroval svoje prsne dlake. Ne vemo sicer, kakšne usode se boji za svoje prsne dlake, a odločitev in denar sta njegova.

PREBERITE ŠE: Za kakšne neumnosti denar zapravljajo zvezdniki?

Tom Jones

Tom Jones

Ben Turpin – oči (približno 100 tisoč evrov)

Večina ljudi bi za operacijo, ki bi jih odrešila škiljenja, bila pripravljena odšteti velike vsote denarja. A za komedianta nemih filmov Bena Turpina je bila logika ravno obratna. Ben Turpin je bil eden izmed prvih zvezdnikov, ki je zavaroval del svojega telesa. Če bi kadarkoli bil škiljenja ozdravljen, bi mu zavarovalnica izplačala denar.

Ben Turpin

Ben Turpin