4th Dimension Watch je estetsko všečna ročna ura, ki povezuje prostor in čas. Krasi jo nenavaden dizajn, saj ukrivljeni kazalci kot orel nad plenom krožijo nad polžastimi stopnicami, ki služijo kot številčnica. Vsaka izmed 12 stopnic namreč predstavlja eno uro v dnevu. Če iščete kaj drugačnega za svoje zapestje, je to to!

4th Dimension Watch je minimalistična ura tajvanskega podjetja 22 Design Studios in Molla Space. Navdahnila so jo polžasta stopnišča, zato se urni kazalci ves dan sprehajajo po njeni polžasti številčnici iz 12 en milimeter debelih stopnic, ki se vijejo v nasprotni smeri urnega kazalca, dokler ne izginejo iz pogleda. Luneta ure (obroč okoli stekla ure) je izdelana iz nerjavnega jekla 316L, številčnica iz ročno ulitega betona, kazalci in krona (gumb za navijanje ure in nastavitve) iz medenine, pašček iz italijanskega naravno strojenega usnja in steklo iz safirja.

PREBERITE ŠE: Drive – ročna ura za oktanske navdušence, ki bi zasenčila še Ryana Goslinga

Srce lepotice z 42-milimetrskim premerom (srednja velikost ure) je kvarčni mehanizem Miyota GL36, in če vam srce bije zanjo, jo lahko prednaročite na Kickstarterju za (preračunanih) 255 evrov (redna cena bo 420 evrov).

Ogled galerije – 4th Dimension Watch