Tudi če ne praznujemo dneva zaljubljencev, vsi potihem pričakujemo, da nas bo ljuba oseba presenetila s kakšno malenkostjo. Če ne veš, kaj kupiti dragemu, smo pripravili 6 hudih idej za moška darila, ki so zagotovo po njegovem okusu, tudi če ne bo želel priznati.

Če ima tvoj partner rad tehnologijo, modo ali šport, je spodaj 6 idej za moška darila, s katerimi ga lahko presenetite za valentinovo.

ŽEPNI PRINTER

Če ima tvoj partner rad starinske stvari in fotografijo, je potem odlična naprava, s katero ga lahko presenetite, žepni printer, ki ga poveže s telefonom.

Žepni printer Canon

PAMETNI ASISTENT

Živimo v sožitju s sodobno tehnologijo, vsi jo uporabljamo, zato lahko svojemu dragemu olajšate življenje s kakšno pametno napravo, kot sta Google Home ali Amazon Echo.

Google Home

Google Home

(PAMETNA) ROČNA URA

Dobre ure se noben moški ne bo branilKlasična ura je zadetek v pravo tarčo, a pametna ura ga bo verjetno bolj navdušila. Preverite, ali bolj prisega na klasiko ali modernost.

Ura Fitbit Versa

Ura Fitbit Versa

PAMETNI BRIVNIK

Pametni brivnik je odlično darilo za vsakega moškega, ki ceni dobro britje. Verjetno je tudi vaš dragi kdaj tožil, da mu to opravilo ni ravno ljubo, a zdaj bo postalo. Verjemite!

Pametni brivnik Philips

Pametni brivnik Philips

PRENOSNI (MAJHNI) ZVOČNIK

Če tvoj moški ima rad dober zvok, je potem ideja o dobrih zvočnikih ODLIČNA. Na trgu je več različnih ponudnikov, za začetek ga lahko presenetite s prenosnim zvočnikom, kot sta Bose ali JBL.

Zvočnik Bose MICRO

Zvočnik Bose MICRO

PERSONALIZIRANO DARILO

Personalizirane spodnjice

Marsikateri moški ima rad personalizirane stvari ‒ potem ga presenetite s kakšno stvarjo, za katero veste, da bi jo želel imeti in jo seveda personalizirajte. Za tiste, ki ste bolj drzne, je rešitev tu ‒ personalizirane spodnjice!