Knjigo Petdeset odtenkov sive pozna verjetno cel svet. Na srečo bomo aprila brali novo knjigo avtorice 50 odtenkov sive, E.L. James. Komaj čakamo!

Aprila brali novo knjigo avtorice 50 odtenkov sive, in sicer knjiga The Mister je opisana kot “tobogan nevarnosti in želja, ki bralca ne pusti dihati vse do zadnje strani”, avtorica sama pa je knjigo opisala kot “strastno novo romanco” in “zgodbo Pepelke iz 21. stoletja”.

Kaj trenutno vemo o knjgi The Mister pisateljice E.L. James?

Dogaja se med Londonom, Cornwallom in Balkanom. Sledi priviligiranemu in artistokratskemu Maximu Trevelyanu in skrivnosti, nadarjeni in lepi Alessii Demanchi, ki s svojo težavno preteklostjo prispe v London. Maxim po tragediji podededuje družinsko bogastvo in plemiški naslov, Alessia pa naj bi bila glasbeno nadarjena. Del tega je že dobro znan (bogataš in ‘navadna’ lepa ženska), toda težavno preteklost je avtorica tokrat dodelila ženski; spomnimo se – v Petdesetih odtenkih sive ima Christian Grey kar nekaj čustvenih težav, medtem ko Anastasia Steele že pri 26. vodi založniško podjetje.

Knjigo lahko pričakujemo 16. aprila 2019.