InterContinental Ljubljana, edini petzvezdnični hotel v Ljubljani, prinaša tudi najvišje ležečo panoramo v središču Ljubljane, ki ponuja edinstven pogled na mesto. Tukaj vas v 20. nadstropju čakata restavracija in bar B-restaurant&bar. Restavracija temelji na kulinaričnem konceptu z Michelinovo zvezdico nagrajenega chefa Alfreda Russa, medtem ko vas v baru čaka več kot 30 različnih vrst gina ter vrhunski koktajli z medenimi toni. Rumena nit doživetij v 20. nadstropju novega hotela InterContinental je namreč posvečena medu in legendarni kranjski čebeli.
Odprta kuhinja v B-restaurant&bar gostu razkriva pogled v Alfredov svet, kjer njegova ekipa ustvarja tradicionalne sredozemske jedi, v katerih se italijanska in slovenska kuhinja srečata v čudoviti harmoniji. Jedilnik je eleganten, vendar prepoznaven in dostopen, s poudarkom na širokem razponu slovenskih izdelkov. Ker Ljubljana leži med morjem in gorami, ima šef kuhinje lahek dostop do najboljših sestavin iz obeh svetov.
Vzdušje v restavraciji je toplo, prijetno in živahno. Zjutraj je v B-restavraciji na voljo predvsem zajtrk za hotelske goste, med kosilom in večerjo pa se v njej srečujejo gostje in domačini. Proti večeru postane živahno prizorišče, kamor prihajajo tako premožni turisti kot tudi slovenski obiskovalci, ki si želijo s prijatelji in družino preživeti nepozabno noč.
Galerija – B-restaurant&bar
Več informacij:
citymagazine.si
You must be logged in to post a comment.