Coca-Cola se uvršča med tiste pijače, ki se odlično podajo k različnim vrstam žganja – a se podjetje s tem slovesom ne namerava zadovoljiti, zato si želi mešanje pijač popeljati na višjo raven, zato so ustvarili Coca Cola Signature Mixers!

Britanska podružnica Coca-Cole je predstavila kvartet dodatkov za koktajle, ki so jih ustvarili priznani barmani z različnih koncev sveta (Max Venning, Adriana Chia, Pippa Guy, Antonio Naranjo in Alex Lawrence).

Z linijo Coca-Cola Signature Mixers do popolnega koktajla.

Projekt se je začel že marca 2018, ko je Coca-Cola izbrane strokovnjake za mešanje pijač povabila v svojo delavnico na skriti lokaciji. Tam so zasnovali mešanice, ki so jih v okviru degustacij nato ponudili naključnim potrošnikom. Štiri najbolj priljubljene različice Coca Cola Signature Mixers se bodo kmalu znašle tudi na prodajnih policah. Postrežene bodo v stekleničkah z legendarno silhueto, ki jih je Coca-Cola prvič uporabila že davnega leta 1894.

V nadaljevanju vam predstavljamo 4 pijače za mešanje, ki so del nove linije Coca-Cola Signature Mixers.

Kateri okus vam je najbolj po godu?

Smoky Notes (Max Venning)

Aromatična mešanica je sestavljena iz dišeče kanenge, semen muškatnega slezenovca in suhega sadja ob dodatku perujskega balzama in jantarja. Podala se bo zlasti k začinjenemu rumu in kakovostnemu viskiju.

Spicy Notes (Adriana Chia in Pippa Guy)

Kombinacija limete, ingverja, pekočih feferonov, rožmarina in jasmina je kot nalašč za mešanje z začinjenim rumom, starano tekilo ali sladkim viskijem.

Herbal Notes (Antonio Nevares)

Naravna mešanica, ki temelji na limonski travi, semenih kopra in žametnici, bo popestrila zlasti viski v jantarni barvi in večino vrst ruma.

Woody Notes (Alex Lawrence)

Zadnja pijača je zmes pačulija, bazilike in yuzuja. Navdušila vas bo z osvežujočim okusom, ki je še posebej primeren za mešanje z zlatim rumom ali dimljenim viskijem.