Vans bo izdal kolekcijo, navdihnjeno z najbolj znanim čarovnikom na svetu, Harryjem Potterjem, ki bo vključevala superge, oblačila in dodatke.

Prvič nas je Vans z novo kolekcijo podražil prejšnji mesec, zdaj pa so na voljo tudi uradne fotografije čarovniško-modnega sodelovanja. Zaenkrat so razkrili le superge, oblačila in dodatki pa so še vedno zakriti v tančico skrivnosti. Prvi pogled na težko pričakovano kolekcijo razkriva, da so zastopane prav vse hiše z Bradavičarke.

View this post on Instagram

Where will the hat sort you?vans.com/harrypotter

A post shared by vans (@vans) on

Barve in podrobnosti vseh štirih hiš – Gryffindorja, Ravenclawa, Hufflepuffa in Slytherina – so tako preselili na različne silhuete kultnih superge Vans. Model Gryfiindor Vans Sk8-Hi krasijo rdeče in zlate črte, ob strani je grb, model Ravenclaw šahovnica v modro beli kombinaciji, na jeziku je grb, model Huffelpuff Slip-On je črn, na njem je le grb, Slytherin je odet v zeleno in črno kačje usnje, grb pa je prav tako na jeziku čevlja.

Če želite biti obveščeni o vsem, kar se dogaja s kolekcijo Vans x Harry Potter in predvsem o tem, kdaj bo na voljo, obiščite uradno spletno stran, kjer se lahko prijavite na novičke.

Vans x Harry Potter