Pristna privlačnost ni toliko stvar videza, kot je bolj posameznikovega vedenja. Dr. Jack Schafer, nekdanji agent FBI, razkriva, kako svojo privlačnost povečati za 200 %. Njegove metode že več kot 20 let uporabljajo v ameriških obveščevalnih službah, pred kratkim pa so prišle v javnost.

Agent FBI razkriva, kako svojo privlačnost povečati za 200 %:

Nagib glave

Ste kdaj opazili, da ženske večkrat nagnejo glavo na stran kot moški? Nagib glave sporoča določeno mero zaupanja, v živalskem svetu pa je nagib glave nekaj ljubkega in prisrčnega.

 Agent FBI razkriva, kako svojo privlačnost povečati za 200 %

Nagnite glavo.

Uporabi svoje obrvi

Rahel dvig obrvi drugi zaznajo kot znak odprtosti in prijaznosti. Pri tem pa je treba biti zelo pazljiv, saj lahko pretirano dviganje obrvi da vtis, da ste pokroviteljski.

Smej se s pogledom

Ljudje hitro ločimo iskren nasmešek od prisiljenega. Prvi je bolj v funkciji predela okoli oči kot naših ustnic. Pristen nasmešek povzroči rahle gubice okoli oči.

Tvoj nasmeh mora biti pristen

Tvoj nasmeh mora biti pristen

V pogovoru uporabi šepet

Če v pogovoru občasno uporabimo šepet, povečamo intimnost v komunikaciji. Seveda pa je treba pravilno določiti, katere povedi šepetati. V nasprotnem primeru lahko hitro delujemo čudaško ali celo strašljivo.

Spodbudi sogovornika, da se pohvali

Najboljši način komplimenta je, da speljete pogovor v takšno smer, da sogovornik pohvali samega sebe. To lahko spodbudite tako, da ga/jo vprašate »Kako pa ti je to uspelo? Si to res naredil/-a sam/-a?«

Pazi na očesni stik

Očesni stik je velik spodbujevalec ali pa zaviralec privlačnosti. Če želite, da ste določeni osebi všeč, jo povabite v prostor, kjer bo luč nekoliko zatemnjena. Tako se bodo vaše zenice razširile, kar bo povečalo vašo privlačnost.

PREBERITE ŠE: Tvoje ime je s tvojim videzom povezano bolj, kot si misliš

Očesni stik je zelo pomemben faktor privlačnosti

Očesni stik je zelo pomemben faktor privlačnosti

Občasno se dotakni sogovornika

Občasen, »nenameren« dotik sogovornika lahko dodobra poviša vaše možnosti (za karkoli že navijate).

Bodi odkritosrčen

Iskrenost in deljenje osebnih, intimnih izkušenj vodi v večjo intimnost s sogovornikom. Ta pa vpliva na to, kako privlačni smo za druge.