Wes Anderson in H&M sta združila moči in posnela božični oglas Stopimo skupaj, ki vam bo ogrel srce kot zimski pulover na hladen zimski dan.

H&M je snemanje svojega letošnjega božičnega oglasa zaupal velikanu filma, Wesu Andersonu, režiserju, ki se je podpisal pod filme kot so Grand Budapest hotel, Veličastni Tenenbaumi, Čudoviti lisjak in Življenje pod vodo. Gre za kratkometražno miniaturo z oskarjevcem Andrienom Brodyjem na čelu.

PREBERITE ŠE: H&M The Party Edit: Rays of Light – kolekcija za decembrske zabave

 Oglas Stopimo skupaj vam bo ogrel srce.


Oglas Stopimo skupaj vam bo ogrel srce.

Zgodba oglasa nas na božični dan popelje na zasneženo vožnjo z vlakom po zasneženih pokrajini, v kateri Andrien Brody igra sprevodnika. Ta ima nehvaležno vlogo potnikom sporočiti, da so jim slabe vremenske razmere prekrižale načrte in bodo zamudili praznike z najdražjimi. A to neznancev na vlaku ne ustavi, da si ne bi pričarali lepega božica.

”Vožnja z zimskim vlakom pod vodstvom Wesa Andersona je odlična kulisa za praznično kolekcijo H&M, polno sproščenih in nosljivih elegantnih kosov. Sproščeni kosi oblačil odlično sovpadajo s posebnimi priložnostmi, pa naj gre za formalne praznične zabave ali udobno druženje z vašimi najdražjimi,” razlaga Pernilla Wohlfahrt, kreativna direktorica in vodja oblikovanja pri H&M. Zgodba v filmu je še toliko bolj odmevna v času, ko bi morali na ulici večkrat objeti neznanca ter mu zaželeti vesele praznike. Se strinjate?

Galerija – utrinki iz oglasa Stopimo skupaj: