Vsi oboževalci igralca Brucea Willisa imate zdaj priložnost, da se vselite v njegovo sanjsko vilo.

Otoček Parrot Cay se nahaja na Otokih Turks in Caicos, ki je javnosti med drugim znan tudi po tem, da na njem stoji vila Brucea Willisa. Ta je znana pod imenom The Residence. Graditi so jo začeli leta 2000, ustvarjalce pa je navdahnil azijski dizajn.

Večina ljudi bi se zadovoljila že z razkošno vilo ob obali karibskega otoka, kar pa ne velja za ameriškega igralca. Ta je svoje domovanje, ki je sestavljeno iz 11 spalnic in 13 kopalnic, opremil s hišami za goste, paviljonom za jogo, igriščem s piratsko ladjo in kinom.

Posest se razprostira na več kot 3 hektarjih, pri čemer življenjski prostor zajema približno 3250 kvadratnih metrov. Dodatnih 1580 kvadratnih metrov je namenjenih zunanjim terasam, ki jih krasijo skupno štirje bazeni, umeščeni med nasade kokosovih palm, banan in papaj. Za bujnim rastlinstvom se skriva 300-metrska plaža, ki se ponaša s snežno belim peskom in turkizno vodo.

Če si želite postati naslednik Brucea Willisa in zasesti njegovo nekdanjo rezidenco, boste morali pošteno seči v žep. Cena posestva namreč znaša 33 milijonov dolarjev oziroma 29,5 milijonov evrov.

Galerija: Zdaj lahko kupiš to noro vilo Brucea Willisa