Ne veste, kje se vas drži glava. Potem preverite te izdelke in rešitve, ki so namenjena prav prezaposlenim!

Če ste odprli ta članek, je jasno, da ste zelo zasedeni in vas zanima, katere naprave potrebujete, če ste izjemno zaposleni. Tu je odgovor!

1. Torba, ki se spreminja.

Spreminjajoča se torba.

Nahrbtniki običajno ne spreminjajo svoje oblike, kar pa ne velja za Pioramo. Revolucionarna torba vam bo služila tako na sprehodu po mestu kakor tudi na izletu v naravo. Vsakič, ko se boste odpravili na dogodivščino, jo boste lahko preoblikovali po svojih željah.

2. Povezovalnik elektronskih naprav

Povezovalnik elektronskih naprav.

Pushbullet poskrbi za homogeno delovanje vašega telefona, računalnika in tablice. Ne bodite presenečeni, ko vas bo računalnik opomnil, da ste dobili sporočilo na telefonu.

3. Upravitelj stikov

Upravitelj stikov.

Večina ljudi se ob brskanju po svojem imeniku ne znajde ravno najbolje. Verjetno se vam je že kdaj zgodilo, da ste imeli več telefonskih številk shranjenih pod enako ime. Cloze bo poskrbel za to, da boste vselej vedeli, s kom imate opravka.

4. Pametna tipkovnica

Pametna tipkovnica.

Tipkovnica Das Keyboard deluje v navezi z oblakom. Vsaka izmed njenih tipk ponuja različne funkcije. Na vas je le, da izberete, katere informacije želite prejeti.

5. Očala, ki olajšajo delo pred računalnikom v večernih urah.

Spalna očala.

Zaradi dela pozno v noč velikokrat trpi vaš spanec. Ob tem, da ne morete nehati razmišljati o nalogah, ki jih je treba opraviti, je nadvse moteča tudi modra svetloba. Pred slednjo se lahko zaščitite z očali podjetja Cyxus, ki so namenjena predvsem tistim, ki so veliko za računalnikom.