Francosko start-up podjetje B.Sensory je predstavilo novo pametno spolno igračko, imenovano Little Bird (Ptiček), ki bo v nas vzbudila večje zanimanje za branje. Upravlja jo namreč erotična literatura.

Pametna spolna igračka Little Bird ali po naše Ptiček v nas vzbudi ljubezen do branja. Kako? Skozi aplikacijo B.Sensory, ki je na voljo za iOS in Android, uporabnik dostopa do knjižnice z erotično literaturo.

Pametna spolna igračka Little Bird.

Pametna spolna igračka Little Bird.

Aplikacija omogoča daljinski nadzor nad spolno igračko, vibratorjem, prek Bluetootha. Uporabniki namreč zgodbo, ki jo berejo, doživljajo s stresanjem in dotikanjem pametnega telefona ter tudi z dihanjem na zaslon pametnega telefona. To sproži vibracije, ki jih je izbral avtor erotične zgodbe. Uporabnik ima možnost vibracije spremeniti, ponoviti ali ustaviti. Aplikacija med drugim ponuja užitek za dva in omogoča, da damo vajeti v roke svojemu partnerju.

PREBERITE ŠE: Luksuzno spodnje perilo za vse petične dame

Ustanoviteljica in direktorica B.Sensory Christel Le Coq je ljubiteljica erotične literature, njena želja pa je bila, da v spolni igrački združi moč besed in povezane naprave ter s tem ustvari nov način branja ter zabave, tako za posameznika kot v dvoje.
Little Bird je na voljo v treh barvah in z desetimi stili vibriranja. Cena je okoli 90 evrov.