Fitnes zapestnice so krasen pripomoček za beleženje naše aktivnosti, prav tako se dobro podajo k naši športni opravi. A kaj, ko v tej ne preživimo večino dneva, silikonska fitnes zapestnica pa kaj hitro pokuka izza naših elegantnih oblačil. Rešitev so tako poiskali pri Garminu in tako ustvarili analogno uro Garmin Vívomove, ki se popolno sklada z našo vsakdanjo opravo.

Garminova nova pridobitev, analogna ura Garmin Vívomove, je eleganten pripomoček, ki se popolnoma sklada z našo bolj elegantno opravo. Poda se pravzaprav k vsem stilom oblačil, to pa je med drugim tisto, kar jo dela tako večnamensko.

Analogne ure Garmin Vívomove s sledilcem aktivnosti

Analogne ure Garmin Vívomove s sledilcem aktivnosti

V nasprotju z vsemi drugimi tehnološko dovršenimi urami je ura Garmin Vívomove prav zares analogna ura, ki so ji dodali nekaj digitalnih elementov za sledenje naših aktivnosti. Uro tako odlikujeta dva ukrivljena LCD-stolpiča – levi je vizualni pokazatelj naših korakov, desni pa meri čas, ko mirujemo, in nas tako opozori, da že eno uro nismo bili aktivni. Ura meri tudi naše druge aktivnosti, a za to potrebujemo še program Garmin Connect Mobile, kjer si lahko pogledamo, kako pridni smo bili tokrat.

Zamenljiva baterija ure Garmin Vívomove ima življenjsko dobo enega leta, ura je vodotesna do 50 metrov, na voljo pa je v treh modelih: športnem, klasičnem in premium.
Cena ure je 169,99 evra.