Nova H&M-ova kolekcija Conscious Exclusive 2017 vključuje pionirski trajnostni material BIONIC® – poliester, narejen iz recikliranih naplavljenih odpadkov. Padajoč material zanimive plisirane obleke priča o tem, da je povsem naravno, če moda upošteva tudi okoljsko osveščenost.

Conscious Exclusive je kolekcija izbranih kosov, ki so kot nalašč primerni za proslavljanje nove sezone. Ključni kos je čudovita plisirana obleka v nežno rožnati barvi iz materiala BIONIC® – poliestra, narejenega iz recikliranih naplavljenih odpadkov. To je kolekcija samostojnih kosov, ki jih je mogoče nositi ob posebnih priložnostih. Vsak izmed njih prikazuje številne načine, kako lahko trajnostni materiali pričarajo najboljši slog.

PREBERITE ŠE: Pevec The Weeknd je za H&M izbral ikonične moške kose za pomlad 2017

Zvezda letošnje kolekcije Conscious Exclusive je supermodel in filantropinja Natalia Vodianova, ki prvič sodeluje v kampanji za H&M. “Ponosna sem, da lahko sodelujem v kampanji H&M Conscious Exclusive. Prav osupljivo je, kako napredek trajnostnih materialov, ki so uporabljeni v tej kolekciji, nakazuje na bolj trajnostno prihodnost mode,” pravi Natalia Vodianova.

 Zvezda letošnje kolekcije Conscious Exclusive je supermodel in filantropistka Natalia Vodianova.


Zvezda letošnje kolekcije Conscious Exclusive je supermodel in filantropistka Natalia Vodianova.

Poleg celotne kolekcije za ženske in sproščenih formalnih oblačil za moške bo kolekcija prvič zajemala tudi kose za otroke in dišavo Conscious Exclusive, izdelano iz ekoloških olj. Kolekcija bo od 20. aprila dalje na voljo v približno 160 prodajalnah po vsem svetu in na spletu.