Vrhunske brezžične slušalke i.am+ BUTTONS je lansiral vodja skupine Black Eyed Peas Will.i.am. Navdih je črpal pri vinilnih ploščah, muzi v oglasih pa sta Kendall Jenner in Naomi Campbell. Strojno obdelane kovinske slušalke s kablom z opletom iz blaga so na voljo v šestih barvah s tremi različnimi nosilci v Applovi spletni trgovini in pri ostalih partnerjih i.am+ (Neiman Marcus, Bloomingdales, Browns, Maxfield, Colette, Equinox, FarFetch in Shopspring).

i.am+ BUTTONS so brezžične ušesne slušalke vodje skupine Black Eyed Peas, Will.i.ama, ki posnemajo videz vinilke.

 Na brezžične slušalke i.am+ BUTTONS prisega tudi Naomi Campbell

Na brezžične slušalke i.am+ BUTTONS prisega tudi Naomi Campbell

Na voljo so v črnih, sivih, roza in zlatih odtenkih. Obljubljajo od šest do osem ur poslušanja glasbe in več kot 120 ur v stanju pripravljenosti.

PREBERITE ŠE: Sound – brezžične naglavne slušalke, ki so videti kot naušniki


Will.i.am se je ob lansiranju modnih slušalk Bluetooth povezal s Kendall Jenner in Naomi Campbell, ki sta postali ambasadorki znamke i.am+. Slušalke so na voljo za (preračunanih) 205 evrov. Če vam je mar za vaš videz, če nosite modna očala, modna oblačila, modno uro in denarnico, potem so te slušalke kot nalašč za vas.

To namreč niso slušalke, ki jih pospravite v žep. So modni dodatek, ne le medij. Vgrajen imajo mikrofon, tako da lahko z njimi tudi sprejemate in opravljate klice ter komunicirate z digitalno asistentko Siri.

Galerija – brezžične slušalke i.am+ BUTTONS: