Če želite v življenje prinesti obilje, potem pazite na barvo svoje denarnice. Obstaja namreč 5 barv, vsaka od njih pa je kot nalašč za določen tip človeka – odvisno od tega, kateri je njegov element v kitajskem horoskopu.

Želite razcvet na finančnem področju? Potem bodite pozorni, v kakšni denarnici imate denar. Ta bi namreč morala biti v eni izmed petih barv fengšuja. Kakšna je kot nalašč za vas, je odvisno od tega, kateri je vaš element v kitajskem horoskopu. Kateri je ta, lahko pogledate tukaj.
Zdaj, ko veste, kateri je vaš element glede na vaš datum rojstva, poiščite barvo za svojo denarnico, ki vam bo v življenje prinesla obilje.

Želite obilje? Potem pazite na barvo vaše denarnice.

Rdeča

Za ljudi, katerih element sta ogenj ali zemlja. Ta barva je že dolgo znana po tem, da privlači bogastvo in obilje. Zelo hitro nevtralizira negativno energijo.

Temno modra

Za ljudi, katerih elementa sta les ali voda. Ta barva simbolizira obilje, a te barve ne bi smeli imeti ljudje, rojeni v znamenju ognja ali kovine.

Črna

Za ljudi, katerih elementa sta les ali voda. V življenje bo priklicala blaginjo.

Rjava

Za ljudi, katerih element sta zemlja ali kovina. Barva prinaša bogastvo in je tudi najpogostejša pri barvi denarnic. Ne smejo je imeti ljudje, rojeni v znamenju ognja ali vode.

Zelena

Za ljudi, katerih elementa sta les ali ogenj. Ta barva je odlična izbira, če želite nov finančni zagon, ne glede na to, kaj se je zgodilo v preteklosti.