Vsi kdaj zamudimo, a obstajajo ljudje, ki jim to skoraj vedno uspe. Osebe, ki jih čakajo, morajo imeti dobre živce, ker so ljudje, ki vedno zamujajo, posebni. Niso posebni zgolj zaradi tega, ker jim vedno uspe zamuditi, ampak zaradi drugih lastnosti. Si med njimi?

Ljudje, ki so vedno pozni, imajo kar nekaj odlik ‒ za začetek lahko rečemo, da so posebni.

Znajo tvegati.

Ljudje, ki vedno zamujajo, znajo zajemati življenje s polno žlico. Mnogi zamujajo prav zaradi tega, ker je njihova žlica marsikdaj preveč polna. Preprosto imajo v svojem vsakdanu tako poln urnik, da na kakšno stvari vedno zamudijo.

So polni energije.

Tisti, ki zamujajo, so velikokrat zelo zaposleni ljudje. To pomeni, da morajo imeti po vse verjetnosti veliko energije, da jim uspe zdržati tako poln urnik. Vedno so pripravljeni na zabavo.

Tega ne počnejo namerno.

Kakršenkoli razlog imajo za svoje zamujanje, zagotovo to ni zanalašč. Če zamudijo na zmenek ne pomeni, da jim niste pomembni.

So resnicoljubni.

Ljudje, ki zamudijo le občasno, se poskusijo izgovoriti. Tisti, ki jim je zamujanje pisano v dedni material, pa so se naučili, da noben izgovor ni tako dobro sprejet kot resnica.

Dobro sodelujejo z drugimi.

Kdor pogosto zamuja, ve, da se včasih pač ne more odločati o določenih skupnih stvareh. Nič mu ne manjka, če se o tem odločijo drugi v skupini. Dobro sodeluje in pripravljen je na kompromise.

Včasih zamujajo z dobrim razlogom.

Tisti, ki so ves čas pozni, velikokrat zamujajo brez resnega razloga. Vendar pa se tudi njim tako kot vsem ostalim velikokrat zgodi, da se v njihov poln urnik vrine kakšna nujnost, ki se ji morajo v trenutku posvetiti.