Luksuzna megajahta 108M je precej nenavadna. Svojega prestiža ne skriva za štirimi stenami, saj je izredno odprta in poudarja okušanje lepot narave in ne toliko interjerja, ki pa zaradi tega ni nič manj luksuzen.

Običajno se jahte osredotočajo na obilje razkošja v notranjosti. Zato jim često pravimo luksuzni hoteli na vodi. Luksuzna megajahta 108M pa v nasprotju z večino svojega udobja ne skriva pred očmi javnosti, saj je praktično popolnoma razgaljena. Je namreč izredno odprta, s čimer so snovalci želeli ustvariti platformo za pristnejše doživljanje obkrožujoče narave.

PREBERITE ŠE: Black Swan Superyacht – strupena superjahta

Luksuzna megajahta 108M

Luksuzna megajahta 108M

Večji del ladje zato ponuja panoramske razglede, ki so pri večini konkurence omejeni na le en del ladje. Ker želi človeka bolj približati naravi, ni čudno, da se lahko pohvali tudi z vrtom, ne izostane pa niti 20-metrski ”enopasovni” bazen. Zadnji del je zasnovan kot obala (teren postopno narašča), da se lahko morje nežno zaletava v ladjo. Ponaša se tudi s solarnimi paneli, ki zavzemajo kar 300 kvadratnih metrov površine in so povezani z litij-ionsko baterijo, ki omogoča počasno plovbo brez porabe goriva.

Ogled galerije – luksuzna megajahta 108M