Ultra luksuzna jahta Črni labod (Black Swan), ki jo je oblikoval Timur Bozca, očara vsakogar, ki ima oko za stil, razkošje, tehnologijo in ljubi potovanja po morju. Ta koncept jahte je bil zasnovan, da nudi lastniku prvovrstno izkušnjo v vožnji in potovanju. Tu je Black Swan Superyacht - strupena superjahta!

Ekstremnost in ekskluzivnost.

Ko govorimo o zunanji uporabnosti, je potrebno omeniti preproste linije, ki so kombinirane z dramatičnimi koti in zavoji. Oblikovalec je težil k oblikovanju aerodinamične zunanjosti, ki daje plovilu prepoznaven videz, hkrati pa vedno znova izboljša učinkovitost. Med glavne značilnosti modela spada vključevanje dveh sprednjih balkonov, ki sta zaščitena s steklenimi ograjami. Od tu se razprostira čudovit pogled na morsko okolico.

Black Swan Superyacht - strupena superjahta

Black Swan Superyacht – strupena superjahta

Vse je zasnovano z razlogom.

Ploščad za helikopter se nahaja na zgornji palubi in je dostopna preko skritega dvigala. Zanimiva je steklena stena, ki se razteza od glavnega krova do zgornjega nivoja pod krmo.

Black Swan Superyacht - strupena superjahta

Black Swan Superyacht – razkošna notranjost

Prevladujejo izjemni detajli.

Eden bolj očarljivih dejavnikov plovila je okno trikotne oblike, ki ga najdemo v srednjem delu ladje. Različno veliki trikotniki namreč omogočajo prihod svetlobe v prostor, hkrati pa ustvarjajo občutek nadgradnje oblike.

Black Swan Superyacht – strupena superjahta temelji na konceptu, ki ga vseskozi spremljajo aluminij, črna barva in premišljeni oblikovni zaključki. Ustvarjena je razlika med sobami v notranjosti. Bela barva prevladuje na območju glavnih površin, medtem ko so kabine opremljene v zemeljskih tonih. Superjahta sprejme do 12 ljudi, ki lahko zasedejo mesto v glavni suiti in šestih apartmajih za goste. Zadnji del plovila gosti plažo z bazenom in bahavim stopniščem.

PREBERITE ŠE: Impresivne super jahte, ki so danes naprodaj

Black Swan Superyacht - strupena superjahta

Black Swan Superyacht – razkošna paluba

Za izboljšanje potovalne izkušnje potnikov je luksuzna superjahta opremljena s štirimi motorji, ki lahko dosežejo skupno moč do 23,172 konjskih moči. Medtem ko je potovalna hitrost okoli 20 vozlov, znaša najvišja hitrost 28 vozlov. Črna morska pošast je dolga približno 10,2 metrov.

Ogled galerije – Black Swan: strupena superjahta