Kako bi definirali luksuzno ročno uro? Kot visokokakovostno, ekskluzivno, izvrstnega dizajna in seveda drago. A vedno se vprašamo, mora luksuz vedno priti s tako zasoljeno ceno? Tukaj je dokaz, da lahko vse zgoraj našteto dobite po normalni ceni. Ročne ure Filippo Loreti namreč stanejo zgolj četrtino cene klasičnih luksuznih ur. Kje je njihova skrivnost? Zaupamo vam jo v nadaljevanju.

Filippo Loreti so luksuzne ročne ure, ki so na voljo po dostopni ceni (od 180 evrov dalje), zato ni čudno, da so pometle s finančnim ciljem na platformi za množično financiranje Kickstarter, kjer so zbrali že prek 200 tisoč evrov.

In kje tiči skrivnost znamke Danielius & Matas, da je zmožna luksuzne ročne ure (za moške in ženske), za katere bi pričakovali precej višjo ceno, ponuditi po skorajda nezaslišano nizki ceni? Enačba je preprosta. Iz nje so odstranili vse posrednike, ki ceno napihujejo v nebo, in vam tako uro dostavijo neposredno na dom.

PREBERITE ŠE: Vrhunske ročne ure Porsche Design 1919

 Luksuzne ročne ure Filippo Loreti.

Luksuzne ročne ure Filippo Loreti.

Navdih so luksuzne ročne ure Filippo Loreti črpale iz dežele, od koder izvira luksuz – Italije. Njegovi izdelovalci, ki so časomer izdelali v tesnem sodelovanju s strokovnjaki za dragulje, tako zelo zaupajo v njegovo kakovost, da uram pripada kar 10-letna garancija. Za karseda dobro uporabniško izkušnjo so ji pripasali ročno izdelan usnjeni pašček iz najbolj finega italijanskega usnja. Na voljo so štiri različice (Florence, Venice, Bosa in Coma), količina ur je omejena na 500 primerkov (zaporedna številka ure je vgravirana na hrbtni del ohišja), vse pa so kakopak izdelane ročno.

Ogled galerije – luksuzne ročne ure. ki si jih lahko privošči vsak (Filippo Loreti)