Poglejte si revolucionarno slamico STRAW, ki so jo ustvarili pri McDonaldsu. Ta nam namreč omogoča, da okušamo dva okusa hkrati. A še bolj kot ta, navduši način, s katerim so se lotili predstavitve inovativne slamice, s katero se McDonald's več kot očitno norčujejo iz Appla.

McDonald’s je predstavil revolucionarno slamico STRAW (kratica za Suction Tube for Reverse Axial Withdrawal), ki omogoča okušanje dveh ločenih okusov hkrati. V razvoj slamice je McDonald’s ‘prisilil’ njihov novi dvoplastni mlečni napitek Shamrock Shake.

In ker McDonald’s ničesar ne prepušča naključju, so za razvoj najeli inženirje (NK Labs), pri nastanku pa je pomagalo še podjetje JACE Design. Kljukasta slamica je zasnovana tako, da ustvari pravšnjo kombinacijo okusov, v tem primeru mete in čokolade, ki tvorita omenjeni napitek.

PREBERITE ŠE: Zakaj ima Coca-Cola v McDonald’su boljši okus kot kupljena drugje?


McDonald’s bo izdelal zgolj 2000 tovrstnih slamic z luknjicami, ki so že na voljo v izbranih restavracijah McDonald’s.

Čeprav vse skupaj deluje kot potegavščina (vključno s predstavitvenim videom in dogodkom po vzoru Applovega septembrskega gala dogodka), pa slamica ni šala, kar lahko preverite tudi v zgornjem posnetku.

Galerija – McDonald’sova revolucionarna slamica STRAW: