Moški, če je med novoletnimi zaobljubami tudi nova pričeska, potem si poglejte, kakšne bodo moške frizure 2017, potem pa hitro k frizerju.

Moške frizure 2017:

Vračajo se resaste frizure.

Moški se lahko letos odločite za nekoliko daljše lase spredaj in ob straneh. Pričeska je še vedno vsestranska in omogoča več videzov: lahko jo pustite nedotaknjeno in tako dodate teksturo ali pa za kakšno priložnost ustvarite bolj ‘polizan’ videz. Da bi pričeska kar najlepše stala, se priporoča sprej z morsko soljo.

 Resaste frizure


Resaste frizure

‘Vojaška’ pričeska

Vojaški videz je velik trend tudi na modnih brveh, zato ni čudno, da je končal tudi v frizerskih salonih. Pričeska je nekoliko daljša in teksturirana po vrhu, sicer pa so lasje kratki oziroma čim krajši.

 'Vojaška' pričeska


‘Vojaška’ pričeska

PREBERITE ŠE: Katerih moških oblačil ženske ne marajo?

Polizani lasje

Polizana pričeska bo tudi v letu 2017 ostala med trendi. Za doseganje videza potrebujete dober gel, ki bo pričesko drža na mestu do večera, saj je ravno tak tip pričeske idealne za prehod iz pisarne na plesišče.

 Polizani lasje


Polizani lasje

Skuštrani kodri

Največji trend te sezone je tekstura! Skuštrani kodri se lahko dosežejo z uporabo spreja s slano voda. Tega nanesemo na lase in pustimo, da se naravno posuši.

 Skuštrani kodri


Skuštrani kodri

Razmršen frufru

Frufru je odličen način, kako pustiti vtis, oblikuje pa se ga lahko na več različnih načinov. V letu 2017 bo v modi neurejen frufru!