Nailbot ni običajen tiskalnik. Je tiskalnik, izdelan posebej za ženske, saj skrbi za poslikavo nohtov. Pod njega se podpisala skupina inženirk, združenih v zagonskem podjetju Preemadona. Od tega tiskalnika ne pričakujte, da vam bo kaj natisnil na list papirja, zato pa boste lahko na nohtih nosile unikatne poslikave, ki ste jih izbrali z mobilno aplikacijo. In še ena dobra novica. Ves postopek izdelave traja zgolj 5 sekund.

Vsaka ženska ve, da je poslikava nohtov svojevrstna umetnost, ki vzame tudi veliko časa. A tiskalnik za poslikavo nohtov Nailbot vse opravi v nekaj sekundah, vaše nohte pa lahko krasi, karkoli vam srce poželi. To pomeni karkoli, kar najdete na spletu, v svojem fotoalbumu, ali vaše lastno delo (v digitalni obliki). Natisne namreč fotografije, smeške, simbole …

PREBERITE ŠE: Kaj nohti razkrivajo o vašem zdravju?


Tiskalnik za poslikavo nohtov Nailbot deluje v navezi s pametnimi telefoni in tablicami (Android, iOS), z njimi pa komunicira v Bluetooth jeziku  in prek namenske aplikacije. Tiskalnik je mogoče prednaročiti na platformi za množično financiranje Indiegogo, kjer se boste v vrsto za dostavo postavili, če boste na naslov Preemadone nakazali (preračunanih) 150 evrov. Na tiskalnik za poslikavo nohtov pa se boste morali kar načakati, saj naj bi prve pošiljke na pot krenile šele novembra 2016.

Ogled galerije – tiskalnik za poslikavo nohtov