Resne zakonske težave so pogosto razlog, da se veliko parov loči. Starejši zakonci so nam vedno svetovali, da se pomenimo, preden se odločimo, da bomo naredili takšen korak. Ti pari se očitno niso želeli pogovarjati, zato lahko tudi rečemo, da so to najbolj bizarni razlogi, zaradi katerih se lahko tudi vidva ločita.

Nasilje v družini, pomanjkanje ljubezni in spoštovanja ter skoki čez plot so očitno preteklost ‒ to so najbolj bizarni razlogi, zaradi Bizarni razlogi, zaradi katerih se lahko tudi vidva ločita.

10. Družbena omrežja

Živimo v času družbenih omrežji, na katerih preživimo zelo veliko časa. A nekateri ljudje sploh ne poznajo meja ‒ ženska iz Indije se je ločila, ker njen mož na svojem Facebook profilu ni spremenil statusa zveze v POROČEN.

9. Umazana posoda

Koliko pogosto se razpravljata zaradi umazane posode? Si lahko predstavljate, da bi bil to razlog, zaradi katerega bi se ločili? Matthew tudi ni verjel, a njegova žena ga je zapustila zaradi tega, ker je v pomivalnem koritu puščal svoje umazane kozarce.

8. Ignoriranje sporočil

Naslednjič, ko boste prebrali sporočilo, a nanj ne boste odgovorili, se spomnite, da lahko zaradi tega pristanete na sodišču. Ženska iz Tajvana se je ločila, ker ji mož ni odpisoval na sporočila.

7. Bonton

Ženska iz Kuvajta se je po tednu zakona ločila od svojega moža, ker je ugotovila, da njen mož raje je fižol s kruhom kot z žlico. Presenečena naj bi bila nad njegovimi slabimi navadami.

6. Perilo

Nogometni navdušenec, ki je zbiral drese z avtogrami nogometašev, se je ločil zaradi perila, in sicer je njegova žena oprala drese, podpisi pa so zbledeli.

5. Ličila

Nekaj dni po poroki je moški zapustil ženo, ko jo je videl brez ličil. 34-letni moški jo je obtožil, da ga je prevarala, ker je na obrazu imela veliko ličil, vključno z umetnimi trepalnicami.

4. Politično stališče

Po 22 letih zakona se je ženska iz Kalifornije odločila, da se loči, saj je ugotovila, da je njen mož glasoval za Donalda Trumpa. Gayle McCormick je rekla, da se je počutila prevarano. Njegovo dejanje ji je odprlo oči.

3. Ljubezensko pismo

99-letni Italijan se je po 77 letih zakona ločil, saj je ugotovil, da je njegova žena leta 1940 pisala ljubezenska pisma svojemu ljubimcu. Žena ga je skušala prepričati, da ostneta poročena, a ji ni uspelo.

2. Čiščenje

Po 15 letih zakona se je ženska iz Nemčije ločila zaradi tega, ker je njen mož nenehno pospravljal in čistil. Mislila je, da se je navadila na njegovo obsesijo s čiščenjem, a je leta 2009 njen mož naredil usodno napako ‒ zrušil je steno in jo ponovno zgradil, da bi lahko čistil.

1. Ime v telefonskem imeniku

Leta 2009 se je ženska iz Saudove Arabije ločila po 17 letih zakona, saj je ugotovila, pod kakšnim imenom v telefonskem imeniku jo ima zabeleženo njen mož, in sicer Guantanamo (zapor v ZDA). Ženska je bila užaljena, a njen mož je menil, da gre zgolj za šalo.