To pomlad lahko pričakujemo kar nekaj vročih trendov tudi na področju modnih dodatkov, natančneje na področju torbic. Lahko vam zaupamo že vnaprej – želele si boste čisto vsako izmed njih! Barvite, različnih oblik ter z novimi preobrati sicer že klasičnih kosov – vse to boste naravnost vzljubile. Ta ultimativni vodič po ženskih torbicah za pomlad 2016 vas bo popeljal skozi več možnosti, same pa si boste izbrale tisto, ki vam najbolj odgovarja. Odgovor: vse!

Modne torbice za pomlad 2016:

Torbice z resami

Rese so končno prišle tudi v barvah. Od svetlejših res do mehkih semišnih odtenkov – s tem detajlom lahko pretiravate, lahko pa ga držite na verigi. Možnosti je več.

Okrogle torbice

To pomlad bodo naše stalne spremljevalke tudi okrogle torbice. Nova oboževana silhueta je še zmeraj dovolj praktična, da vanjo spravimo vse potrebno, hkrati pa nas ohranja v trendu.

Torbice s takšno ali drugačno verigo

IT-dekleta bomo lahko tudi s torbicami, ki si drznejo imeti nase pripete močne verige. Ta detajl doda nekaj ostrine in drznosti ter sijaja. Bodite del verižne reakcije in si vroči trend priskrbite čim prej.

Umetelne in okrašene torbice

Pomlad lahko proslavimo tudi s torbico, ki je polna dekorativnih elementov. Od večjih, drznih okraskov do svetlejših vezenin – to je vse, kar potrebujete, da boste v središču pozornosti.


PREBERITE ŠE: Luksuzne usnjene torbice Studio 11:11

Minitorbice

To pomlad bo tradicionalna torbica postala manjša in lažja, zaradi česar bo tudi za nas lažje, da jo bomo lahko vzele kamorkoli. Čiste in trdne silhuete ali pa strukturirani grafični slogi – izberite si najljubši slog in tudi vi poskusite ta sicer že preizkušeni trend.

Grafične torbice

Te zanimive torbice, ki so vse prej kot običajne, bodo izražale vašo igrivo naravo. Vsebuje vse od smeškov do tropskih sadežev in tehnoloških pripomočkov; takšne osebnosti nima nobena druga torbica.

Ovitek za pametni telefon za čez ramo

Če vedno brskate, kje za vraga je mobilni telefon, je tukaj torbica, ki bo poskrbela, da bo vse na svojem mestu. Pospravite telefon v en in edini predal, oprtajte si torbico čez ramo in že ste pripravljeni za pot.

Torbice za na ramo

Ta torbica, v katero spravimo vse, kar čez dan potrebujemo, bo letos dobila debelejši trak, ki ga bomo zlahka spravile na ramo. Če torej potrebujete torbico, v katero boste spravile vse vsakodnevne potrebščine, je to za vas bistvena torbica te sezone.