Prestiž na našem zapestju bo tudi v letu 2019, saj je znamka Louis Vuitton izdala drugo generacijo ur Tambour Horizon. Ne samo, da je ta ura elegenta, temveč tudi pametna.

Pametne ure Tambour Horizon, okrašene z motivi in logotipi prestižne znamke Louis Vuitton, so klasične okrogle oblikeohišje je premera 42 mm, debeline 12,6 mm, odporno je tudi proti vodi (do globine 30 m), naloge številčnice pa opravlja 1,2-palčni zaslon AMOLED ločljivosti 390×390 pik.

Druga generacija luksuzne Vuittonove ure je tu!

Ob strani ure Tambour Horizon Louis Vuitton je tudi kovinska krona, ki pomaga pri uporabi pametnih funkcij, ki so del Googlovega operacijskega sistema Wear OS. Poganja jo procesor Snapdragon wear 3100.

Ura Tambour Horizon Louis Vuitton je podkrepljena z 1 GB delovnega in 8 GB vgrajenega pomnilnika. Baterija, ki je kapacitete 300 mAh, zagotavlja do največ pet dni delovanja (če vklopite način varčevanja z energijo).

Baterija zagotavlja do največ pet dni delovanja.

Ohišje ure je polirano jeklo, prevlečeno z matiranim črnim ali rjavim nanosom (metoda PVD) ali belo keramično jeklo brez ali z dragimi kamni. Kupec ur, ki si želi imeti prestiž na zapestju, imenovan Tambour Horizon Louis Vuitton, bo odštel med 2000 in 7500 €.

Galerija: Tambour Horizon (Louis Vuitton)