Čeprav vsi čakamo na prihod pametnega telefona Samsung Galaxy S8, je Samsung skozi zadnja vrata na trg pripeljal model Samsung Galaxy C7 Pro, ki predstavlja odlično razmerje med kakovostjo in ceno.

Samsung je v senci prihoda novega modela Samsung Galaxy S8 potihem v prodajo ponudil pametni telefon Samsung Galaxy C7 Pro, naslednika modela Galaxy C7. Čeprav gre za telefon srednjega cenovnega razreda, bi se zlahka pomešal med premijske telefone.

 Samsung pridno dopolnjuje ponudbo svojih telefonov.


Samsung pridno dopolnjuje ponudbo svojih telefonov.

Namenjen je resni poslovni kot zasebni rabi. Krasi ga 5,7-palčni FHD Super AMOLED zaslon ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk, poganja pa osemjedrni procesor Qualcomm Snapdragon 626, ki mu asistirajo 4 GB sistemskega pomnilnika. Izbirate lahko med 32 in 64 GB prostora za shranjevanje, ki ga lahko dodatno povečate s spominsko kartico microSD. Za avtonomijo skrbi baterija z zmogljivostjo 3300 mAh (polnimo prek vmesnika USB tip C), za grafiko pa grafična kartica Adreno 506.

PREBERITE ŠE: Igričarski prenosniki Samsung Odyssey – Samsung zaplaval v igričarske vode

Ponaša se s tehnologijo Always-On za stalno vključen zaslon, ki prikazuje ključne informacije (na uro porabi okoli odstotek baterije). Uporabnika lahko prepozna po prstnem odtisu. Za fotografije je zadolžen digitalni fotoaparat ločljivosti 16 milijonov slikovnih točk (f/1.9). Tudi prednja kamera ima zdaj 16 MP (prej 8 MP). Naložili so mu operacijski sistem Android 6.0.1 Marshmallow. Za Samsung Galaxy C7 Pro bo treba odšteti med 350 in 400 evri.

Galerija – Samsung Galaxy C7 Pro: