Včasih se zdi, da moški sploh ne opazite, da imate ob sebi sanjsko dekle in se tega zaveste šele, ko se med vama hudo zalomi in je ni več. Ker pa je po toči zvoniti prepozno, vam predstavljamo 10 lastnosti sanjskega dekleta, ki jih ne smete spregledati - da boste vedeli, da morate takšno punco res obdržati!

Je močna, samozavestna in samostojna…

Sanjsko dekle ve, kaj hoče, pozna svoje zmožnosti in izkorišča svoj potencial. Zaveda se, da je sposobna prav vse doseči sama, vseeno pa ji ogromno pomenita podpora in vzpodbuda njenega dragega.

…hkrati pa vseeno ženstvena.

Kljub temu, da se zaveda svoje moči, ne izžareva “woman on a mission” energije, s katero ste moški tako ali tako obdani na vsakem koraku. Njena ženstvena plat je namreč tista, ki daje partnerju občutek topline, ljubezni in ga spomni na raznolikost in lepoto življenja.

PREBERITE ŠE: Večna ljubezen? Par, ki se je držal za roke 700 let

Ne boji se odpreti.

Ravno zaradi svoje feminilne energije se sanjsko dekle ne boji popolnoma odpreti in povsem odprto partnerju pokazati svojo ljubezen. Zaradi odprtosti v odnosu lahko namreč oba rasteta tako vsak zase kot drug z drugim.

Pokaže svojo ranljivost.

Če dekle pokaže svojo ranljivost in slabosti, je to vsekakor pokazatelj, da ne gre za vsakdanjo osebo. Biti povsem ranljiv pred drugim je namreč nekaj, kar zahteva ogromno poguma in močen karakter, saj se takšna oseba zaveda svoje nepopolnosti in zato razume ter sprejema dejstvo, da tudi njen partner ni popoln.

 Pokaže svojo ranljivost.


Pokaže svojo ranljivost.

Je resnično pametna.

Sanjsko dekle je inteligentno. Ve, da njeno največje ‘’orožje’’ ni lepa zunanjost, temveč lepa in bogata notranjost, ki se izraža skozi vse: tako pogovore, kot skozi odnos do soljudi in življenja kot celote.

Skrbi za svojo zunanjost.

Če je dekle inteligentno, še ne pomeni, da ji zunanjost nič ne pomeni. Sanjsko dekle skrbi za svojo zunanjost, je s svojim telesom zadovoljno in se v svoji koži počuti lepo.

 Skrbi za svojo zunanjost.


Skrbi za svojo zunanjost.

Izžareva zadovoljstvo in je polna življenja.

Četudi je normalno, da imamo vsi slabe dneve, je sanjsko dekle v svojem ‘’nevtralnem’’ stanju polno življenja in izžareva zadovoljstvo. Razlog, zakaj je takšna, je preprost: ker se ima rada in ni slepa za življenje, temveč na vsakem koraku opaža lepoto sveta.

Je prijazna in razumevajoča.

Sanjsko dekle je prijazno in razumevajoče – tako do svojega moškega kot do vseh ostalih ljudi, četudi so popolni neznanci. Ve, da ne more biti vedno vse po njeno, in sprejema situacije takšne kakršne so.

Veš, da te ljubi.

Verjetno najpomembnejša lastnost sanjskega dekleta je, da enostavno veš in čutiš, da te ljubi. Čeprav smo punce muhaste in je življenje z nami včasih ena sama čustvena drama, smo tudi me samo ljudje in se tako kot vsi do konca življenja učimo. Vendar pa bistvo vajinega odnosa ne glede na vse ostaja ljubezen.