Ste razmišljali kdaj o tem, da ste morda na seznamu najneprijaznejših astroloških znakov? Mi vam ponujamo odgovor, kateri astrološki znaki so nočna mora, kateri pa so prijetni.

Če te zanima, ali si prijazen/-na ali nočna mora, si preberi, kateri astrološki znaki so prijetni, kateri pa nočna mora.

Tehtnica

Tehtnice so najprijaznejše astrološko znamenje. In pogosto jim to celo škodi! Verjamejo v enakopravnost, pravico in harmonijo. Da dosežejo te ideale, so pripravljene žrtvovati skoraj vse.

Ribi

Nežne, dobrosrčne in radodarne ribe najprijetnejše astrološko znamenje. Vsak, ki ima prijatelja ali prijateljico v znamenju rib, ve, da se lahko na to astrološko znamenje zares zanese.

Bik

V nasprotju z idejo mogočnega in grobega bika, je to astrološko znamenje v resnici zelo milo in prijazno. Če ga preveč spraviš ob živce, zna sicer pokazati svojo drugo plat, vendar mora biti potisnjen v skrajnost.

Vodnar

Vodnarji preprosto nimajo časa za zlobo in neprijazne igrice. Svet je preveč poln neodkritih potencialov, da bi se ukvarjali s tako časovno potratnimi bedarijami.

Strelec

Čeprav imajo strelci nagnjenje k temu, da so nepotrpežljivi, pa so zelo redko neprijazni, grobi in kruti.

Dvojčka

Dvojčki so večinoma prijazni in zelo odprti, občasno pa jih zagrabi val trme, v katerem znajo biti hudo neprijazni in osorni.

Rak

Raki so lahko prijazni ali pa zelo hudobni – odvisno od njihove trenutne volje. So precej skrajni in znajo skočiti iz sladkih objemov v ubijalske poglede.

Lev

Levi so navzven prijazni, graciozni in diplomatski, vendar pa to še ne pomeni, da so nedolžne krotke muce. Levi znajo zarjovet in ugrizniti in to brez odlašanja.

Devica

Devica je verjetno znamenje s precej napačnim imenom – so namreč daleč od tega, da bi bile nedolžne.

Oven

Ovni so energični, pogumni, asertivni in strastni. V tem pa marsikdaj izpadejo malo nesramni.

Kozorog

Kozorogi znajo biti ledeno hladni in neprijazni. Nikoli te ne bodo udarili ali se drli nate, vendar pa bo njihov hlad zavzel celoten prostor, v katerem se boste nahajali.

Škorpijon

Škorpijoni znajo biti pač strupeni. Če jih razjeziš, se lahko v hipu spremenijo v preračunljive igralce, ki imajo jasno izrisan cilj – da vas premagajo in to na za vas čim bolj neugoden način.